Var är hemma helgen??

2008-12-06 @ 14:19:20 / Allmänt / Kommentera (0) st
Sa ju att ja tyckte det skulle bli så skönt med hemma helg...

Men ja vet inte om det här har varit den optimala hemma helgen. det har varit så fruktansvärt varmt här inne så ja har varit på dåligt humör o Wilma med sin 2 års trots är väldigt påfrestande då.

Den optimala helgen hade varit med oss alla 4 och så kanske vi hade åkt o handlat på förmiddagen och sen åkt hem o slappat o lördagsmyst. Men som det blir idag  så ska ja visst hämta Cricka också. Han skulle åka med en arbetskamrat både dit o hem. HAn åkte med dit så förstår inte varför han inte kan åka med hem.

Ja ja, får ju lite frisk luft i alla fall.
Men hur kul är det, när ja pratade med honom var han typ fortfarande full, det är ju inte så konstigt med tanke på hur sent han lade sig... O så ta en "återställare" vem är det som inbillat folk det, man mår ju bara ännu sämre då. Vill bara gå härifrån när han kommer hem, för hur rolig komemr han va. Ligga i soffan o glo o säkert somna.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Nu sussar barnen middag, den lille har sovit ett tag o den store somnar nog alldeles strax, så d e bäst att ja hoppar in i duschen snart så ja får det gjort.

Vi ses!!!


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: