Åter till bloggen

2009-04-29 @ 12:10:33 / Allmänt / Kommentera (2) st
OJ oj oj det var himla länge sen nu som ja bloggade...
Har skjutit det framför mig och tänkt göra det när barnen sover, men då har ja minsann också varit trött.
Har jobbat en himla massa känns det som också...
Mycket ute i den härliga solen för det är ju helt underbart, men vi msåte verkligen åka o inhandla lite sommarskor. Både till oss och till barnen.

Den här veckan jobbar ja bara idag och imorgon också. Skulle ha jobbat även fre lör och söndag natt men ja har tagit ledigt lörd och sönd och fredagen är frivillig att jobba pga att vi egentligen skulle ha stängt men nu har företaget förhandlat med facket och vi ska jobba. Anlednignen till att ja tagit ledigt är för att det är dop i stockholm. Min svägerskas mans systers dotter ska döpas.

Hoppas det blir en bra helg, dop på lördagen och skansen på söndagen.
Tyvärr missar vi ju allt valborgsfirande här i stan med majeld och karuseller men det kanske finns möjlighet i stockholm också. Vi får väl se vad som hittas på.

Här hemma händer det mycket med Oliver framsteg. Han kryper nu och ibland går det fort. Håller man honom i händerna så går han rätt så bra och det går skapligt fort där också. I helgen så började han resa sig mot bordet i vardagsrummet. Shit, det är lite skrämmande när han fortfarande känns så liten. Han är ju lite ostadig så man sätter rätt fort bakom ryggen så han inte ska slå sönder sitt huvud om han ramlar. I söndags när han hade dragit sig upp så tog han tag i en leksak och sen släppte han bara. Hade händerna vid honom utifall han skulle släppa menhan stod relativt stadigt en bra stund. Gud, det går så fort.
Wilma var över 1 när hon började krypa så då var hon automatiskt lite stadigare.
Men Oliver han går nog innan fyller 1, vilket han gör 21:e juni.

Har heller inte lämnat några viktresultat på länge, men det händer inte så mycket just nu.
Går inte uppåt så mycket, men inte ehller neråt.
Förra torsdagen så trampade ja snett på jobbet och himla ont i foten, kunde knappt gå på torsdagkvällen. Det kändes bättre på fredagen och även i helgen har det känts rätt okej. Har gått på foten hela tiden så den är inte bruten. Men igår gick eller stod ja på foten i stort sett hela dagen och när ja kom hem också. Har så fruktansvärt ont i foten nu. Den är svullen och jag vet att det antagligen blir mycket på jobbet idag också. Om ja fortfarande har ont om nån vekca så ska ja söka, kan ju hända att nåt litet har gått av för det var ordentligt feltramp.
Så med andra ord blir det inte speciellt mycket träning, vågar inte belasta foten när den gör så ont, men nu har ja varit borta ett tag från träningen och känner för att komma igång och då kan ja självklart inte....  :-(

Hoppas det blir bra i foten snart....

Nu ska ja läsa lite innan det är dags att packa väskan o ge sig iväg till jobbet.

Kram på er

Kommenterat av: Tessan

såg att vi har jämngamla söner. Loke fyller 1år den 26:e juni =)

ha det bra/ Tessan

2009-05-07 @ 18:04:12
http://ericasmamma.blogg.se/
Kommenterat av: Tessan

aha då hänger jag med =) kram

2009-05-08 @ 08:56:27
http://ericasmamma.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: