Torsdag torsdag torsdag

2009-02-12 @ 11:34:55 / Allmänt / Kommentera (0) st
Svärmor kommer in som vanligt, dock får vi ta hennes bil ner till stan.
Vår funkar ju inte då. Men idag ska vi köpa batteri, svärmor o ja, hoppas det inte är för krångligt och att det inte blir fel.
Tänkte även passa på att köpa nåt på kappahl, har 25 % tror ja det var, på barn och dam och herr.
Men kom också på att vi ska köpa en bilbarnsstol av en kompis i helgen. Får het enkelt strunta i kläder, ja menar det är ju inte så att det är brist på kläder just nu. Speciellt inte hos Wilma.

Är det nån som vet var ja kan göra av begagnade kläder där det mesta faktiskt inte är nåt o ha?

Tror ja kommer slänga det i grovsoporna, för det mesta är lite slitet kan man säga och en del rent utav trasigt. O så är ja lite lat också ;-)

Oliver sov som en gud innan han blev förkyld, vaknade för att få nappen typ.
Under förkylningstiden har det varit otroligt jobbigt, han har vaknat flera gånger per natt och 1-2 gånger per natt har ja fått suga näsa och/eller gett nässpray. Nu verkar det mesta va förkylningen vara borta, lite hosta ibland kvar och nån gång under dagen kan man se en liten 1:a eller 11:a under näsan. Inatt var första gången utan nässpray och det gick rätt så bra. Han vaknade men fick komma till mig o somnade om rätt snabbt. Jag är just nu så himla trött, därför får han komma till mig, även om ja sover lite obekvämare då. Starx efter 5 lade ja hnom i hans säng och så sov vi vidare till kvart över 7.

Nu hoppas ja att han börjar sova hela nätterna igen eftersom han typ är frisk. Det vore extra skönt eftersom han i helgen också ska flytta in i sitt eget rum. Spännande!!

Vagnen är inte såld ännu men den får stå kvar där inne fast på andra väggen tills den är såld eller vi förvarar den på annat ställe. Har haft ett par tjejer som hört av sig via mail och till en har ja skickat fler bilder. Hoppas dom hör av sig och vill titta på vagnen och vill köpa den. Har sagt att ja kan gå ner till 1500 (inte till henne då) men sen vet i hundan om ja verkligen vill sälja den för mindre, då kan jag lika gärna förvara den nånstans.

Nä, busa med barnen och fixa lite här hemma behövs.

Kram på er


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: