Varsel

2009-02-03 @ 15:46:34 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag fick ja hem brev från jobbet att dom gått ut med varsel där. Det visste ja om och det var ett tag sen. Nu skickade dom med papper med förfrågan om frivillig uppsägning typ.
Om man gick med på det så skulle man få 6 månads löner. När skatt o så är draget så är det typ 4 månadslöner kvar.
Det är väl inte speciellt många som kommer ta det, för säger man upp sig själv så har man 45 dagar då man inte får ersättning från a-kassan.
SÅ dom enda som kan ta det erbjudandet är så dom som har andra job b på G. O Hur många har det i dagens läge med all arbetslöshet??

Själv hoppas ja ju självklart att många tar det så att ja får vara kvar. Även om ja känner att ja skulle vilja göra nåt annat, kanske plugga (men vet dock inte till vad) så känns det väldigt tryggt att ha en fast inkomst och då kan istället cricka börja plugga som tanken var från början. Dels så vantrivs han på jobbet men han är lite äldre än mig och är ju den som har fördel av att plugga först o komma ut i arbetslivet med sin nya utbildning.

Ja, orkar inte tänka så mycke på allt det där med att förlora jobb och så, men ja lovar det snurrar i skallen många gånger. Förlorar ja jobbet, vilket är det mest troliga, så ska vi sälja min bil. Då hoppas vi bli av med lite på lånet så att vi kan lägga om och få en lägre månadskostnad. Men, alla såna bekymmer lämnar ja till hösten.

Kram på er


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: