Arbetsveckan i full gång...

2011-08-23 @ 09:31:10 / Allmänt / Kommentera (0) st
Japp, ny arbetsvecka och dagis för barnen. Oliver äter ju fortfarande penicillin, men går på dagis ändå, han hann ju äta 5 dar innan.

Förra veckan efter vårt besök på VC så packade vi på torsdagen lite matsäck och åkte till djurparken. Barnen hade helskoj, men eftersom vi inte stressade dit så fick vi skippa en del saker, men delfinerna hann vi med och det var nog det viktigaste om du frågar Wilma =)

På torsdagen åkte barnen lite karuseller då det var Rix fm festival och Augustifest här i stan. Dom hade så kul och mini radiobilarna var absolut favoriten!
Fredagen var vädret så himla däligt så jag spenderade den med att städa lite och handla. Att ge sig ner på stan under kvällen var inte ens att tänka på.

Lördagen var vi på fina Leo´s dop och på em/kväll åkte vi ner så barnen fick åka 3 karuseller var sen åkte vi hem och hade lördagsmys med lite godis och filmer. Dåligt planerad augusti fest av oss, men i får göra det bättre nästa år. Inget att gå på med barnen på kvällen direkt.

Söndagen åkte vi ut till svärmor som ville bjuda på lunch och jag passade på att gå en sväng i skogen och plocka svamp. Hittade ett 20 tal så det var lite kul....=)

Nu är det snart dags för frukost och sen ska barnen snart till dagis.

Kram på er ♥


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: