Tidig morgon ♥

2011-09-29 @ 08:22:04 / Allmänt / Kommentera (0) st

05:45 blev jag väckt av Wilma som sa att hon höll på att kissa på sig. Hon hann precis in o sätta sig på toaletten. Vilken tur för jag hade ingen lust att få kiss i vår säng, den är ju lite smått svårtvättad. I samma veva såg jag Oliver tända sin säng lampa och förstod att han var på gång. När vi kom in i sovrummet så var Oliver på väg upp i vår säng och jag och Wilma försökte mysa ner oss igen.
10 minuter senare ringde crickas väckarklocka och därmed piggnade Oliver till lite igen. Som ni kanske förstår kunde ingen av oss somna om igen allra minst barnen. Så vi gick upp och jag tände massa ljus i vardagsrummet för att öka på mysstämmningen.

Har lite ork idag så både tvätt och diskmaskin snurrar redan och skönt är det för jag had tänkt beta av ytterligare lite grejer att göra. Som t.ex. att ta bilen genom en tvätt, köpa present oh städa i badrummet.
Vi får ju också besök efter lunch i form av min gymnasiekompis och hennes snart 1 åring. OM inte Oliver behagar få feber, han är varm men har inte mer än 37 grader. Men vem säger att den inte stiger under dagen, bäst o hålla koll för inte vill inte att Oliver ska smitta.

På tal om ljus, jag har hittat så superfina blockljus på ICA kvantum, med pärlemor i. Så himla fina färger så nu tänder jag dom blockljus som står framme så att jag får ta fram dom nya snart =) det måste även bli en tripp till Ikea snart så att jag får köpa hem en hel drös med billiga värmeljus för det går nog åt en 7 påsar eller nåt. Har snart gjort slut på 1 påse och förra höst/vinter/vår gick det åt 5 eller 6 påsar. Se om jag kan få med mig svärmor och svägerska kanske. Har ju såklart även n lista på anant jag vill köpa där, men vi får se vad som får följa med hem =)


Kram på er ♥


Usch så vi slappar =)

2011-09-28 @ 21:56:41 / Allmänt / Kommentera (0) st
Hemma dag IGEN =) har plockat undan och dammsugit.
Hann inte med badrumsväggarna men det hinns imorrn efter vårt besök, om nu inte oliver får feber det finns risk för det. Tänkte även ta en sväng med bilen till biltvätten imorrn och få bort det värsta och så inhandla en present till barnens "kusin" som fyllde år i tisdags.

Var på kvällen iväg till ungdomsgården för att se tjejerna dansa på ett styrelsemöte. Dom dansade till Danza Kuduro och det blev så himla bra. Dom hade lärt sig nästan en hel koreografi på nån timme. Helt underbart!
På tisdag är det dags för mig att kila dit. Det känns bra att vara borta var 5:e vecka då hinner jag vila hjärnan och återigen komma med ny energi och nya ideér =)

Dags att göra sig iordning och smyga i säng...

Kram på er ♥

Hej o hå

2011-09-28 @ 10:15:45 / Allmänt / Kommentera (0) st

Natten har för första på flera dar, spenderats ensam med min älskling i sängen.
Dom senaste nätterna har vi haft 1 ibland 2 små sötnosar mellan oss. Det är bara det att jag sover så fruktansvärt dåligt, speciellt om båda ska ligga där. Wilm har varit lite snorig och Oliver lite rosslig i halsen så dom har nog drömt mycket drömmar.

Nu hoppas vi bara att detta fortsätter ett par dagar till.
Men jag vet ju hur det blri, nästa vecka jobbar jag nätter och då kommer dom garanterat sova i våran säng.
Det stör mig lite för när dom hamnar där 4 nätter i rad så fortsätter det ett par nätter till. Denna gång ska jag försöka att inte nämna att jag ska jobba natt. Då kanske dom automatiskt inte går in till vår säng.
Nåja det är inte hela världen, men hur kul är det dela säng me dom sen när dom är 10...


Cricka fyllde som sagt år igår och jag pilade iväg och köpte en snygg tröja och rakhyvel. Inte så kul grejer, men han är så svår min karl. Han säger nästan aldrig nåt han vill ha. Kanske hinner komma på nåt mer till på måndag vi får se. Han ville ha nåt gott också så jag köpte en varsin glass och ett varsitt wienerbröd med jordgubbar, marsán och choklad på. Det var uppskattat!

Idag ska vi försöka hinna pyssla lite, men jag måste ta atg i lite städning igen. En kompis kommer på besök imorrn med sin nästan 1 år gamla bebis (eller ja bebis och bebis) så det beöver vara lite rent på golvet så att det inte ligger småprylar överallt. Det bästa med att städa lite idag är att det inte blir lika mycket till på lördag. Ska även ge mig på badrumsväggarna idag samtidigt som jag ska duscha för dom behöver få sig en riktig omgång. Även köksluckorna, men vi får se vad jag hinner (och har lust) med idag =)

Kram på er ♥


Superwoman??

2011-09-27 @ 10:11:09 / Allmänt / Kommentera (0) st
Nej idag känner jag mig verkligen inte som superwoman... Å inte igår heller för den delen.
Har haft en konstig värk i huvudet både igår och idag. Vill egentligen inte ta tablett oh speciellt inte när det inte känns som vanlig huvudvärk, men idag får det nog bli några panodil nu på morgonen i alla fall
Känns inte direkt skoj att jobba med detta, men igår gick det ganska bra...

Idag fyller cricka år så jag har lovat att köpa hem daimglass och vem vet, kanske en present ligger på köksbordet när han kommer hem. Men han önskar sig ju inte så mycket så risken är att det inte blir så spännande saker. Ska jag passa på idag när jag kan strosa själv en stund eller ska jag ta dte imorrn när jag måste ha barnen med mig?
Hmmm... nä, det får bli en snabb sväng innan jobbet idag. Får sätta hemmplock m.m åt sidan å ägna mig mer åt det imorgon. På lördag får vi gster så det är lika bra att satsa på att få dte ordentligt rent.

NU är det dags att gröa oss iordnign för dagis m.m.


Kram på er ♥

♥ Måndagslistan ♥

2011-09-26 @ 07:41:22 / Allmänt / Kommentera (0) st

Idag måndag är jag glad för att;

*
Helgens flytt av mor och far gick super och dom kommer stormtrivas i sittt nya hus!

* Man får nu utan ursäkt kan tända MÅNGA ljus både morgon och kväll

* Jag hade en sån trevlig och fin förmiddag med Mia oh Lina förra veckan

* Denna vecka kommer förhoppnigsvis en annan gymnasiekompis och hälsar på

* Jag får shoppa lite nytt till barnen, kläder pyjamaser m.m.

* Jag åter ha fått SUPER lust att kämpa med vikten igen (den har varit lite sådär senaste tiden)

* Barnen tog sovmorgon o jag hade svårt att somna om - egen tid =)

* Jag har världens underbaraste sambo!

* Mina barn är dom helt underbara speciella individer som dom är!


Fullspäckad lördag - simma, flytta, dansa

2011-09-24 @ 06:41:30 / Allmänt / Kommentera (0) st

Klockan är tidig morgon...
Idag är det dags för andra gången på simskolan, betvivlar starkt att det kommer gå bättre idag.
Tror att det kommer bli så att vi får strunta i simskolan efter några gånger till o sen lära henne själva. Vi har ju lyckats lära henne knyta skorna själv. Det tog bara 3 gånger... 8:30 börjar det (alldeles för tidigt) och när vi är klara där så är det bara att vänta in svärmor så att hon plockar upp barnen och vi ger oss bort till mor o far och hjälper dom flytta.

Äntligen ska dom komma iväg till sitt hus och äntligen ska jag få se det live.
Tror det kommer bli superbra för dom där.

Idag är det kulturnatt här i staden med massa olika jippon, främst för ungdomar men såklart även för att folk både stort och smått.
Showgruppen som jag jobbar med ska göra flashmob inne i centrum, mellan varuhusen. 13-15 och 20-22.
Den första tiden hinner ja inte va med. O vi får väl se hur det ser ut frampå kvällen, kommer ja orka? Efter att ha flyttat en hel dag... Vi märker!

Nu är det snart dags för väckning av fröken så hon hinner vakna och kanske få i sig lite macka.

Kram på er ♥


En härlig fredag!

2011-09-23 @ 13:59:55 / Allmänt / Kommentera (0) st
Inatt jobbade jag extra, det gick supersmidigt, förutom en liten detalj.
Råkade tappa en sak så nödstopp trycktes in oh hela maskinen stannade.
Inte så himla bra men jag gjorde det ju inte med flit direkt.

Gick upp runt 13 tiden och kände inte för att göra något så jag hämtade datorn och lite brunch bestående av pizza slicear från igår. Jätteskönt att bara ligga och dra sig!
Om en timme ska jag hämta barnen så innan dess ska jag ta mig in i duschen i alla fall. Men ibland är det skönt att ligga kvar i sängen.

I helgne är det dags för gång nr 2 på simskolan, jag bävar för hur det ska gå. Antigen är det skrik och panik eller så blir det som sist att hon sitter med, men inte gör nånting. Hon säger själv att hon absolut inte tänker gå i vattnet. Blir så bekymrad, för innan händelsen på dansen hon gick var hon mycket mer framåt och var inte rädd för att gå in i en ny grupp. Men men, det lossnar väl nån gång..

Kram på er ♥

Slapp kreativitet...

2011-09-21 @ 21:58:18 / Allmänt / Kommentera (0) st
Ännu en dag med lite slapp.
Efter min svampstekning och lunch så sate vi igång att måla våra pysselkartonger. Oliver var road ungefär 30 min sen skulle han spela på datorn. Wilma satt länge och väl och målade hela "sin" kartong. Även jag fick lust ch bestämde mig för att äntligen måla mitt koboksställ som jag fick när jag fyllde år. Önskade mig ett i vitt men det fanns ju såklart inte så då fick jag ett träfärgat med vit färg till och det gjorde mig inget. Nu är det äntligen gjort och resultatet, nja inte supersnygg målning... Att det blev vitt blev skitsnyggt,men som sagt. Kanske köper mer och bättrar på...

PÅ kvällen tog vi en spontan fika (den sista i nuvarande hem) hos mamma och pappa.
Passade även på att färga håret, är så kass på det själv. Barnen var helt uppskruvade och kunde inte sitta still i 2 min. Men vid 20:30 knalalde vi hem och väl hemma fick dom lite äpple och sen hopp i säng. Dom somnade som små ljus vilket inte var vad jag trodde så till slut fick vi lite lugn o ro i stugan...


Imorrn blir det en sväng till nyöppnade Intersport butiken och kanske en fika hos min mormor...
vem vet, kanske blir det lite pyssel även imorrn...
Nu är det dags att sova lite...

Kram på er ♥

Slappa dagar!!

2011-09-21 @ 09:59:22 / Allmänt / Kommentera (0) st
Ja denna vecka bjuder på många slappa dagar och det känns välbehövligt efter helgen.
Känner mig som en gammal tant men när man inte är van vid ståhej i 3 dar så blir hjärnan lite trött.
I måndags var vi ute hos svärmor med ett gäng böcker och ett trädgårdsbord hon fått av mamma och pappa. Lite lagom aktivitet.

Gårdagen bjöd på mys med Lina och Mia oh så lilla Elvira.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord och tog en lunch på Lindahls, mmm supergott!
Mamma var här med svamp i söndags när vi hade kommit hem så igår rensade jag dom och idag ska jag förälla och steka. Har även lovat barnen att pyssla lite och det är nog lika bra vi gört för vi har inget annat att göra.
Vädret är inte på humör, grått och disigt..... Typisk shoppingdag!

Senaste tiden drar man sig för att åka nånstans med barnen. Wilma är så trotsig och vägrar lyssna, Oliver han är inte så trotsig om man jämför, men lyssna han har svårt med. Tänk er att gå i en affär med 2 duracell kaniner, för så blir dom när dom drar igång varandra. Igår kunde vi inte ens handla i mataffären utan att jag blev arg på Oliver (som tog en tugga på ett päron vi inte skulle köpa) och fick sätta honom i kundvagnen. Jag vet att dte blir värr när dom är hemma från dagis och inte får tillräkligt med stimulans och det ligger väl lite hos mig för jag har varit så trött den senaste tiden och inte orkat nånting. Har mest velat sova..

Men nu börjar jag känna hur orken kommer tillbaka och förhoppningsvis blir inte denna höst så grå och tråkig som förra året var....

Längtar redan till sommaren eller iväg på en resa...

Kram på er ♥

Vilken vinst!

2011-09-19 @ 11:34:09 / Allmänt / Kommentera (0) st

Ja oj säger jag bara!
I helgen var vi i Stokholm för svärmor skulle skrapa triss i tv!

Hon skrapade hem 15000 i månaden i 25 år - 4,5 miljoner kronor!

Helt sjukt, man kan ju lugnt säga tt hon få en guldkant på tillvaron!

Trevligt hade vi och lite skönt att bo på hotell 1 natt. Barna fick en bäddsoffa o tro det eller ej, men dom sov faktiskt där hela natten båda två. Det blev en sen kväll för dom och dom var svårväckta kl 7 på morgonen. Men kom igång ganska skapligt.

Under fredagen var vi på Östermalm och gick.
Lördagen spenderade vi en stund i gamla stan men mest gick vi bara omkring kändes det som. Så motion fick vi minsann.

Vi åt jättegott hemma hos bekanta på lördagkvällen och firade och på söndagen var vi på kultur tjofräs nånstans i stockholm. Kyrkhamn tror ja det hette.
Det var i vilket fall som helst SÅÅÅÅ himla skönt att åka hem och vi var så trötta. Alla utom Oliver som somnade i bilen och sov 1 timme i alla fall..

Idag ska vi packa upp våra väskor, och frampå eftermiddagen ska vi åka ut till svärmor med böcker och ett utebord från mina föräldrar.

Känner mig lite seg idag och jag längtar redan nu till sängen ikväll :)


Kram på er ♥


Usch o burrr....

2011-09-16 @ 07:52:27 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag vaknade jag tidigt, i stort sett samtidigt som barnen vid halv 7.
Har hela natten tyckt att det varit väldigt mycket svalare i sovrummet än normalt.
När jag kollade på termometern i köket förstod jag varför,det var ju bara 7 grader ute nu på morgonkvisten.
Känns inte lockande att det ska bli kallt redan nu. Läste i tidningen igår att både september och oktober skulle bli varmare än normalt men i november skulle det bli kallare än normalt!

Vädret slår förhoppningsvis inte om pang bom men om jag känenr sverige vädret rätt så kommer det nog bli kallt redan i oktober ändå. Är det dags för höstskor till Ollie nu eller kommer vi inte behöva/hinna det. Vi har nyss köpt dom nya joggingskor men har inte räknat med tt dom ska kunn ha dom längre än till mitten av oktober pga av vädret.

Måste nog, på tal om skor, införskaffa mig höstskor eller nåt. Har ju iuförsig ett par som visserligen inte tål vatten (mitt sämsta köp någonsin). Har ja tur hittar jag några snygga och billiga som kasnke även funkar i vinter. Hur nu det ska gå....

I helgen är det i alla fall turen till stockholm som står för dörren.
Svärmor ska imorrn bitti skrapa triss i tv!
Sjukt spännande! Håller alla tumamr för kanonvinst! =)

Kram på er ♥

Dagens ToDo - Städning

2011-09-15 @ 10:32:32 / Allmänt / Kommentera (0) st
Yes, idag innan jobbet (som för övrigt är sista dagen denna vecka) ska dra ett varv med dammsugarn och följa efter med svabben.
Jag är kanske lite konstig men jag avskyr att komma hem till ett stökigt hem när vi varit iväg på resa.
Att komma hem och veta att det är städat, det mesta (kanske allt) är upptvättat är så skönt. Jag vet att jag inte behöver stressa med att ta tag i det för det är ju redan gjort och då kan jag på söndag koppla av lite mer =)

Jag berätatde ju att jag drömmer konstigt, inatt var väl nästan ännu värre.
Jag drömde att lagunan blev stulen och när den sen var tllbaka på samma plats så var den pimpad till max i hiphop stil. Det såg ju bedrövligt ut. O så var det flera andra små drömmar som inte alls hängde ihop med varandra. Konstigt var det.


Nu, dags att klä på oss o gå till dagis!

Kram på er ♥

En stunds avkoppling..

2011-09-14 @ 23:53:05 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag har jag jobbat 14-22, en lugn dag på jobbet och trots mina onda axlar o rygg gick det bra. Tog en massage inriktat på nacke och axlar och sen kändes det hundra gånger bättre =)
 
Jag kom hem för nån timme sen o visste sen innan att jag var tvungen att tvätta kissiga kläder. Dock visste ja inte att även skorna behövde tvättas. Det är nämligen så att alla ordinarie personal inte är på dagis och idag var 3:e gången efter att dom gått till 16:45 som dom kissar på sig typ på parkeringen hemma. Ska säga åt Cricka att han kissar dom innan dom går från dagis, men man undrar ju om dom ens var och kissade vid mellis 14:30 för Wilma brukar aldrig kisa på sig och nu har det hänt 2 gånger för henne.

Det är ju rätt så tråkigt för barnen när det händer!


Föhoppningvis händer inte samma sak imorrn!
På tal om imorrn, då är det mycket att göra...
Försöka hinna städa, tvätta och packa inför helgens äventyr till stockholm.

Det är väl första gången som jag efter ett eftermiddagspass verkligen längtar efter att få gå o lägga mig, men barnens skor måste bli färdiga så jag kan hänga dom på tork annars får dom gå barfota imorrn.

Gonatt på er ♥

Jag känner att jag lever....

2011-09-14 @ 09:56:14 / Allmänt / Kommentera (0) st
Jag har en tid haft lite ont i axlarna, antagligen för att jag lyft för tungt på jobbet.
I måndags kände jag att det börjar kännas bra men igår hade vi städning av en maskin och ställningen är minst sagt obekväm. Så nu har jag ont igen så vi får väl se hur det går o jobba idag. Föhoppningsvis går det över av sig självt, men man vet aldrig....

Från en sak till en annan, inatt drömde jag lite konstiga drömmar.
Först drömde jag att tvättmakinen gick sönder oh läckte massa vatten (fast den såg ut som torktumlaren) och så drömde jag även om jobbet. Att vi körde små, smala rullar som inte blev bra och det blev massa extra jobb. Drömde även nåt om att jag var på en parkerinsplats, vad jag gjorde där vet ja inte...

Igår var det andrapasset i showgrupp med uppvärmning och det kändes så bra.... Jag orkar fortfarande knappt nånting, men jag försöker och försöker och jag måste ju göra i stort sett allting annars kan jag ju inte räkna med att nån annan ska göra det. Igår hade jag rätt musik också så det kändes lite bättre, egentligen fattas bara en låt men det kan jag nog lösa ändå....

Men efter att ha sett några danser och höt en del låtar så vet jag att showen kommer bli så bra, det gäller bara att jag gör färdigt mina koreografier ;)

Nu är dte dags attgöra barnen iordnign för dagis så vi slipper göra det i sista sekund...

Kram på er ♥

Underbara barn ♥

2011-09-09 @ 10:06:46 / Allmänt / Kommentera (0) st
I tisdags var vi på dagis och tog kort och idag kan jag äntligen se bilderna på Svenskt skolfotos hemsida.
Dom blev SÅÅÅÅ bra o självklart ska vi beställa. Men då kort är så dyra så blir det ett stort på varje barn och så tar vi fler syskonkort och ger bort såna. Hoppas man får se gruppbilden också för i år vill vi ha en sån eftersom det är Wilmas sista år på dagis. Nästa år är det 6-års som gäller! =)

Igår var jag på Me and I party, som vanligt köpte jag inget då jag tycker det är lite för dyrt faktiskt. Kläderna är så superfina och inget jag vill använda på dagis även fast dom ska tåla det. Lite billigare priser så skulle jag köpa, men det är ju det som är själva grejen med såna kläder. Att dom är lite dyrare och finare och ibland bättre kvalité... Det var ändå trevligt att träffa Mia och få lite fika!

Här hemma har vi avnjutit lite frukost och ska alldeles strax klä på oss. Det är snart dags att bege sig till dagis!

Kram på er ♥

Yes yes yes...

2011-09-08 @ 14:57:45 / Allmänt / Kommentera (0) st
Som ni vet har jag letat ögonen ur mig för att hitta simskola och även ringt ridskola...
Igår ringde dom från simskolan och dom ska starta en ny grupp, så på lördag 8:30 (mindre skoj men,men) ska vi befinna oss på badhuset och Wilma ska gå på sin första simlektion.
Gud så skoj, hon säger att hon vill så det är bara o hoppas på att det går vägen. Hon har ibland lite svårt för grupper och speciellt när det är många nya ansikten.

Lilla snörpa, hon älskar även att dansa. I tisdags när jag tittade på gamla föreställningar från när jag dansade så gjorde hon allt för att härma när inte jag var i rummet. Men hon vill inte gå o dansa! Nej nej.... Tyvärr så var det en kille i en grupp när hon var lite mindre som sa eller gjorde nåt och det slutade med att hon vägrade gå in. Tack för det du lille.... Tyckte så synd om henne! =(

Men nu håller vi tummarna, det är ju ändå ett tag sen!


Jag ger mig...

2011-09-06 @ 10:20:49 / Allmänt / Kommentera (0) st
Nu  är hösten här, jag ger mig....
Det är lite fina färger och man kan tända ljus för o öka på mysfaktorn.
Har lite värmeljus kvar sen förra hösten/julen men det måste definitivt fyllas på innan det är för sent.
Det är snart för sent för korta byxor, vilekt ger mig ångest för jag har nog max 2 par byxor. Måste verkligen kämpa stenhårt med vikten så jag kommer ner lite.
Det har varit lite svårt dom senaste dagarna då de bjudits på tårta 4 dar i rad. Visst ingen har tvingat mig att äta av den,  men men så blev det så =)

Dagen började med att barnen bråkade i sängen, blir alltid på lika dåligt humör när jag fått vakna så. Blir extra kinkig och grinig och inte blir det bättre av att jag i grunden redan är supertrött.
Förstår inte vart tröttheten kommer ifrån, brukar aldrig vara så här trött. Höst trött hoppas verkligen inte att det är för då har det banne mig börjat för tidigt då detta hållt på sedan början på augusti. Jag vill inte vara så här trött o då blir det såklart extra jobbigt...

Men på söndag ska barnen på kalas i 2 timmar så då hinner man pusta lite, kanske sova en blund =)

Nästa helg blir också skön, jag slipper jobba natthelg då vi ska iväg till stockholm och helgen efter det flyttar vi mamma och pappa så då har vi fredagen för oss själva då barnvakten (svärmor) ville ha hem dom redan på fredagen. Redan nu ser jag fram emot att sova!

Eftersom både barnen och jag har ledig dag idag så ska vi hitta på nåt, men vad.... Har redan varit en sväng till dagis och dagit terminens kort. Väntar emd spänning på resultatet! Orkar inte traska i skogen utan det blir nog lite pyssel hemma...

Kram på er ♥

♥ Måndagslistan ♥

2011-09-05 @ 20:49:10 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag måndag är jag glad för att;

*
Vi har haft trevligt i dagarna 2 med släkten...

* Det börjar närma sig roligheter!

* Barnen är så underbara!

* Arbetsveckan bara är 3 dagar lång  =)

* Min kära svägerska klippte barnen inför dagis foto imorrn, tack än en gång!

* Min älskade är min! ♥



Ledig lördag!

2011-09-03 @ 07:43:05 / Allmänt / Kommentera (0) st

Denna helg är hela familjen lediga, så skönt!
Vi ska på 40 årskalas ikväll en sväng så på förmiddagen tänkte vi ge oss iväg på ponnyridning b.la. Hittade för 15 kr per barn så det kan man gott prova på nån gång ibland. Ska även ringa en simskola här i området och se om dom har platser kvar. Förhoppningsvis finns det så vi kan hoppa in idag, men annars får det bli nästa helg.
Det är bara o hoppas på att hon fixar att gå in själv i gruppen för hon tycker det är lite jobbigt.

Båda barnen har sovit i sängar hela natten, i stort sett första natten på hela veckan. Det kan varit för att dom lade sig lite senare än vad dom gjort i övriga veckan. Men man vet aldrig. Skönt är det i varje fall att bara få dela sängen med Cricka!

Till imorgon har vi beställt barbie tårtan som vi inte fick till Wilmas födelsedag, så då kommer mina föräldrar, svärmor och svägerska med familj för o smaka god tårta!
När min svägerska ändå är här tänkte vi klippa barnen lite för på tisdag är det nämligen dax för fotografering på dagis. I år måste jag bli bättre på att komma ihåg att ge bort korten. Tänker inför varje år att nu ska minsann komma ihåg det, men sen gör jag det aldrig ändå!

Nu har vi varit vakna ett tag, till o med barnen börjar bli hungriga så det är dags för frukost!

Kram på er ♥


Måste det vara höst?

2011-09-01 @ 20:37:48 / Allmänt / Kommentera (0) st
Inatt hade vi hemska 9 plusgrader, det kändes verkligen.
Oliver hade frusit jättemyket så nu stänger vi barnens vädringsfönster så att dom slipper vara som isbitar.
Samtidigt så bevarar vi den värme vi har innanför väggarna för här tar det minsann sin lilla tid att värma upp.
Tycker att hösten kan va fin men jag tycker inte om att det blir mörkt, det kan jag klarar mig utan!

Snart är det dags för sista nattpasset för den här gången och imorrn ska jag joba extra så jag börjar kl 14. det kan bli tufft men det är lite pengar!

I helgen ska vi på 40 årskalas och till på söndag har vi beställt en ny Barbie tårta då vi inte fick någon när Wilma fyllde. Hoppas den kommer den här gången så hon slipepr bli besviken igen!

Kram på er ♥

Är 5 det nya 15?

2011-09-01 @ 06:50:51 / Allmänt / Kommentera (0) st

Har precis kommit hem från nattens jobb och har funderat lite.
Wilma 5 år säger många gånger mycket oväntade och vuxna kommentarer och fraser.
Den senaste i raden är "Oh my gash" (Oh my god) vid tillfällen där det hänt nåt roligt eller dom leker en lek där något är lite i stil med "men fattar du inte".

Både jag och Cricka undrar vart det kommer ifrån för det är inget vi säger hemma och jag har svårt o tro att det kommer från dagis. Hon har nog inte det blekaste om vad det betyder och jag reagerar med lika stor förundran varje gång.

Wilma började prata väldigt tidigt, innan 1 hade hon börjat säga enstaka ord och nu låter hon ibland som en tant. Hon försöker göra överenskommelser med oss ungefär på samma nivå som en 15 åring ibland.

Hur ska det bli när hon är 15, kommer vi ha en chans mot henne i en diskussion?