Hallå. vad hände?.

2010-01-22 @ 14:32:49 / Allmänt / Kommentera (2) st

imorse runt halv 8 skrev jag ett halvlångt inlägg om hur vår vardag sett ut, med mycket jobb och dagis och allt vad det är....  vart tog det vägen?

Jag vet att jag publicerade det, för först gick det inte pga att ja glömt titel men sen, vad hände...

Har ju ingen lust o göra det igen, o kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev heller.

Gud så trist!
Hoppas verkligen att jag tryckte på knappen publicera, men det är ja hundra på.
När jag äntligen kom till skott o skriva nåt.

Ja ja, då ni njuta av detta inlägg istället!

Kram på er


Nu börjar allvaret...

2010-01-07 @ 20:34:29 / Allmänt / Kommentera (6) st
Den "riktiga" vardagen kommer tillbaka. Ingen som är ledig eller sjukskriven.

Efter att jag ahr varit sjukskriven, föräldraledig och arbetslös sen mars 2008 så ska imorrn hela vår familj gå på heltid. Jag jobbar förmiddag (06-14) cricka jobbar 07-14:30 (för att det är fredag) och barna går på dagis 06:15-15:15. Så imorrn kväll ligger vi nog däckade allihopa redan klockan 20. Så inför morgondagens tidiga morgon som är mest hetsig för cricka då han ska gå upp, väcka, klä på och lämna barn på dgais till 06:15 utan att gå upp för tidigt och sen hämta en jobbarkompis typ 06:20, har jag lagt fram kläder, packat påsen med deras reservkläder o så får vi hoppas det går lugnt till hemma.

Det blir lite omställning, mest för barnen. Men samtidigt tror ja absolut inte att det gör något att dom får gå längre dagar, dom mår bara bra av att leka av sig ordetnligt när trötta föärldra inte orkar efter tidiga pass.

Den största omställningen för mig blir nog att jobba natt igen. Det tog ju inte så läng tid för mig att vänja mig av med det så jag har sovit gott många nätter nu och så ska jag jobba natt igen. Det kommer nog gå bra, men jag kommer nog vara fasligt trött den första tiden.


Nu har vi laddat med lite äggmackor, det går lite knackigt att komma igång med viktnedgången. men vi äter inget godis och dricker inget sött, bara där gör vi en liten vinst till att börja med.

Kram på er

Vårt 2009 i bilder

2010-01-07 @ 11:54:23 / Allmänt / Kommentera (1) st

JANUARI

                                   


FEBRUARI
                                MARS
       


APRIL

     MAJ

      JUNI

    JULI

                       AUGUSTI
         SEPTEMBER

           OKTOBER
                 NOVEMBER

             
               DECEMBER
          
       


Knagglig start men förhoppningsvis ett bra år

2010-01-07 @ 07:23:37 / Allmänt / Kommentera (0) st
Vi började året lite knaggligt...
Min bil gick sönder o blev EJ körbar. Ena fjädern fram gick av, suck...

Så nu står den hos vår verkstadskille och tinar och så är den förhoppningsvis klar på fredagkväll.
Men ett kalas på 2000 spänn ca, med fjäder, reparation, framvagnsinställning och hyra av biltrailer.

Ja, det var dom extra spännen för jobb i januari.
Har redan lånat pengar av mina kära föräldrar och vi har tydligen handlat tmycket mat för när jag skulle betala tillbaka hälften, ja då var det precis vad som fanns på kontot!?

Förstod ingenting, tyckte inte vi hade handlat speciellt mycket mat!

Men men, jag får ta det av januari lönen, har vi klarat oss på a-kassa så ska vi nog kunna klara oss på 2 löner plus att betala tillbaka skulden!

I övrigt har vi haft det bra, lite kallt kan jag väl säga.
Det känns väldigt ruggigt och kallt när man till och med fryser på jobbet. Men det har ju varit stopp där över jul och sen över nyår och maskinerna är ju dom som värmer upp maskinsalarna, så om nån vecka är det nog behagligt igen, men jag ska ta med mig en tröja till jobbet i helgen så jag slipper frysa.


Jag letar även som en bäng efter en mindre barnvagn till Oliver, han är såpass stor och Wilma åker aldrig vagn.
Helst skulel jag vilja ha en Emmaljunga citycross, men inser att den är ju typ lika stor som den vi har så där har ja tänkt om och letar nu förbrilt efter en Emmaljunga scooter. Jag har hittat några på blocket, men är dom billiga så ligger dom lite väl långt bort och finns dom i närheten så kostar dom ungefär lika mycket som en ny och då kan jag lika gärna köpa en ny. MEN, jag ska sälja vår P & T först. Så jag måste (helst för några veckor sen) tvätta av den ordentligt så att jag kan få ut den på blocket.

Nu ska jag ta tag i mig själv och slänga på en maskin tvätt.
Förhoppningsvis får jag ocksåom en liten stund köra mitt joggingpass på Wii med efterföljande mag och ryggövningar och lite armar och så självklart lite spel också. För Wilma älskar att få spela lite och känna sig stor.

Kram på er