Hejdå mars, Heeeeej April ♥

2011-03-31 @ 09:50:13 / Allmänt / Kommentera (1) st
Idag är det den 31:e mars, imorrn går vi in i den officiella vårmånaden.
I aprilmåna börjar också alla födelsedagar ta fart.
Det är bara 4 stycken av 15 stycken i släkten som fyller efter Juli.
April bjuder på 3 födelsedagar, maj på 3, juni 1 och juli 2, så ett tag nu blir det många födelsedagar och mycket fika. Men det ska jag skärpa mig med.

Igår skulle jag ju ha kommit iväg på viktväktarmöte, var jätteladdad och skulle bara kolla adressen oh sen åka när jag ser att jag tagit fel på tid!!!
Det finns 2 ställen i stan att gå till och det stället jag ville gå till, som bäst passar mina arbetstider, dom hade tid 16:30 inte 17:30 som jag trodde. Så den missade jag helt, blev helt död.
Visst jag kunde ha gått till det andra stället, men deras tider går inte ritkigt ihop med mina.
Min kupong hinner gå ut, men jag skiter i det, kommer betala oavsett vad det kostar för jag är så trött på detta.
Nog om det.

Vi kom iväg och köpa skor och lillebror följde med, det var kaos att gå med Oliver i skoaffären, han blir så uppspelt när johan är med så han var verkligen överenergisk. Men dessa fina hittade vi;Ville även skorna nedan till Oliver för dom är så snygga, men funktionellt på dagis vet ja inte...
Kanske får för mig att köpa dom som han kan använda hemma :-)
Dom ska ju ändå få tygskor till sommaren så då kan ja köpa dessa på köpet ;)

Idag ska vi gå igenom Wilmas sommargarderob, prova klänningar, kjolar och linnen och se vad hon kan ha. Skulle behöva komma iväg idag också så det inte känns som om jag har suttit hemma en hel vecka, men vart ska jag, drar mig mer och mer från att åka nånstans när Oliver är så vild som han kan bli ibland.
Vi kommer nog gå utanför dörren så barnen får cykla lite i alla fall.

Ska dra igång här hemma och fara runt som en virvelvind... :)

Kram på er ♥

Äntligen ♥

2011-03-30 @ 09:23:50 / Allmänt / Kommentera (2) st
Idag ska vi röra oss utanför dörrarna..
Åtminstonde jag och barnen.
Vi ska handla för 14 dar och så ska vi förhoppningsvis köpa skor till barnen.
Skoköpet hänger lite på om jag kan få hjälp av min lillebror. Det skulle nog funka rätt så bra att vara själv, men man vet aldrig. Det är gummistövlar till båda barnen, Oliver behöver vårskor lite kraftigare och ett par gympadojor. Sen ska det såklart inhandlas sommarskor till barnen också. Foppisar till båda och ett par andra. Tänker inte köpa sandaler till Wilma i år för hon älskar foppisar, men ett par hela sandaler/skor.
Men sommarskor blir nog inköp nästa månad och i maj är det dags att inhandla lite sommarkläder, så det börjar också bli dags att ordentligt gå igenom förra årets sommarkläder och se om nåt kan användas i år.

Oliver klagar fortfarande på nätterna att han har ont i magen förhoppningsvis är det för att han känner hunger så idag hoppas vi att han äter normalt igen. Han har ju i princip inte ätit nåt på 3 dar så det bör väl vara dags snart.

Idag ska även sängkläder i vår säng tvättas och så måte ordentlig städning påbörjas.
Det sjuka ska bort så att det förhoppningsvis stannar borta länge. Planen har varit att ha Astrid, barnens kusin, på lördag och att hon även ska sova här. Nu får vi se vad dom tycker. Men blir alla friska och det är bortstädat och renbäddat och allt vad det är, så borde det ju inte finnas nån smitta kvar. Jag förstår om dom avvaktar, man vill ju inte ha hem det i första taget :-)

Dags att äta lite frukost..

Kram på er ♥

Mina hjärtan ♥♥♥

2011-03-29 @ 14:35:00 / Allmänt / Kommentera (0) st

För tillfället är det lung här hemma. Oliver har somnat i soffan hos pappa.
Bara det att han äter dåligt och somnar ganska plötsligt är tecken på att han inte mår riktigt ok.
Igår sov han 2 timmar vid lunch, somnade utan problem kl 20 och sov 12 tim.
jag vet inte hur länge sen det är som han sov så länge.

Men det skönaste är nog att jag fick vakna av mig själv och det är nog därför jag känner mig utvilad.

Snart ska jag gå och hämta Wilma på dagis där hon har fått leka av sig och lite ikväll ska vi åka upp till fritidsgården i området där jag "undervisar" lite i dans. Vi har en kommande show och jag måste hinna göra klart sista dansen innan dess. Den är nästan klar, men insprationen ha liksom flyttat iväg lite känner jag. Men det löser sig, har alltid lite ideér :)

Kram på er ♥


I hemmets trygga vrå ♥

2011-03-29 @ 09:56:04 / Allmänt / Kommentera (0) st
Känns allting bra! Det är tryggt och mysigt!

Men när olika typer av magsjuka drabbar familjen så vill ja inte.
Speciellt inte när ja har lediga dagar.
 
Wilma blev frisk från sin och var på dagis i fredags. Men i lördags morse var det Oliver som spydde ett par gånger och även bajsade misstänkt. Men återigen var det mest vätska som kom upp.
Söndagen var det lugnt, ända tills han runt 22 på kvällen kräktes i sin säng.
Så han har varit hemma från dagis och även pappan i familjen är drabbad av denna konstiga vätskemagsjuka. På mig har det inte brytit ut, än, men jag var orolig i magen igår och åt inte på hela dagen!
Jag hoppas verkligen att det går över för imorrn ska ja ta mig till ett viktväktarmöte, på ett eller annat sätt.

Som en del av er kanske vet så går cricka o väntar på operation. Inget allvarligt, han har navelbråck som ska opereras. Typsikt är att dom igår ringde från Finspångs mag och tarmklinik där han ska opereras och undrade om han kunde imorrn. Dom hade fått återbud. Såklart hade cricka stängt av telefonen för att slippa få samtal från jobbet och missade deras samtal. Visserligen kanske han inte hade kunnat göra operationen imorrn ändå, med tanke på hur han mår, men ändå, det är väl ändå typiskt!!

Vi får helt enkelt hoppas på en ny tid snart och att alla våra sjukdomar flyttar ut!

För mig står det idag på agendan att ta reda på all oreda, tvätta och grundligt städa av toaletten. Sen får vi se om jag kommer iväg o handla lite också för många grejer är slut oh lite bli frisk grejer måste inhandlas.

Trevlig tisdag  ♥

Kram på er

Våren, en helt underbar årstid!

2011-03-25 @ 13:53:22 / Allmänt / Kommentera (0) st
Jag fullkomligt älskar våren!
Jag skule däremot kunna vara utan denna blåst, men hellre det än regn.

Vad som också är kul med våren är att alla vårkläder kommer in.
O man vill köpa hjäl sig.
Klickade för skojs skull ihop allt jag ville köpa till Wilma, hjälp säger jag bara!
Det blev över 4000 och jag skulle lätt vilja ha mer....
Tur att det inte var en beställning som skulle skickats iväg, för då hade vi fått leva på nudlar denna månad.

Men alla kläder är ju så himla fina och somriga. Ska nog ta Wilma till hjälp o gå igenom förra årets sommarkläder o se om hon kan ha nåt. Byxor kan jag nog glömma för den lilla benickemasken har skjutit på i längden men är fortfarande smal som en sticka. Så tröjor o klänningar får jag hoppas på att hon kan ha.

Oliver också, men där vet ja att han inte kan ha ett enda plagg så där blir det en helt ny garderob med linenn shorts och somriga tröjor.

Skulle vilja gå in i klädbutik och bara plocka åt mig precis allt jag ville ha och så betalar nån annan.
Äsch, jag får helt enkelt se till o vinna pengar istället ;)


Kram på er ♥

FK och VAB

2011-03-25 @ 10:50:01 / Allmänt / Kommentera (0) st

Jag sitter i telefonkön till FK för att fråga hur jag ska fylla i mitt intyg ombarns frånvaro.
Tro mig, jag har gjort det så många gånger så jag vet hur man gör.
Men när man jobbar natt och ska va hemma samma dag som barnet blir sjukt men har varit på dagis då blir ja fundersam. För dagis kan inte intyga att barnet inte varit där och jag måste ju ändå få 4 dagars ersättning etftersom det är det jag missar.

Det enklaste skulle ju vara att jag får fylla i 4 dagar, men förskjuta det en dag. men det blir ju inte heller rätt.
Jag blir nöjd bara jag får rätt antal dagar i ersättning och att FK säger åt mig hur jag ska fylla i.

Förhoppningsvis får vi rätsida på det idag så att jag kan skicka in alla papper under helgen och få lite utbetalt snart. O så hoppas jag verkligen att barna håller sig friska nu. Har varken lust eller råd att vara hemma nu när det blir vår och det ska handlas nya skor och nya regnställ och faan o hans moster. Det gör mig inget att få hadla, har blivit lite av en shoppaholic ;), men det kostar ju också.
Jag försöker handla regnställ och såna grejer på tradera men skor det tycker jag att det ska köpas nya, för alla har olika fötter och går olika. Stövlar skulle jag kunna tänka mig att köpa begagnat, men med olivers höga vrister så måste vi prova innan så då är det lika bra att ta allt på en gång.

Vi får väl se om vi kommer iväg nästa vecka och kan köpa lite nya stövlar. Wilma har skor men Oliver skulle behöva både joggingskor och Vårskor. Vi får väl se vad vi kan hitta, det finns mycket snyggt!!

NU är det snart min tur så det är nog bäst jag är alert!

Kram på er ♥


Å sköna morgon! ♥

2011-03-24 @ 10:42:27 / Allmänt / Kommentera (0) st

Det är plusgrader, solen skiner, Wilma är frisk, barnen har överskotts energi (tror jag klaättrat ut genom taket snart).
Vi har bäddat rent Wilmas säng, jag har tagit tag i köksbänken och tvättbänken. Köksbänken innehöll en kaffebryggare (som vi själva aldrig använder) och en himla massa skräp i olika former. Tvättbänken innehöll väldigt mycket men inte ett endaste klädesplagg. Så nu har köksbänken blivit "ren" och där står nu bara en kaffebryggare och två panduro kataloger som jag ska flytta på.
Tvättbänken innehålelr tvättmedel och sköljmedel och ett apr handdukar. Sen bestämde jag mig även för att göra dte till pysselbänk, så där står nu alla barnens pyssel grejer plus att det finns lite utrymme till att lägga vikta kläder på fören stund. Nu är det bara oppas att det får hållas så en stund.
Längre fram i vår komemr en storrensning av både tvättrummet + förråd och ute förrådet.


Wilma måste ju vara hemma från dagis idag så klockan 12:30 ca dyker cricka upp här hemma och ca 45 min senare åker jag till jobbet och där är jag till klockan slår 22.
Känns mindre kul när det är så fint väder, men jag får hoppas på att det nästa vecka kommer lika många soliga dagar fast det gärna får blåsa mindre.

Nu ska jag snart ta mig en välbeövlig dusch och sen ska vi pyssla och äta lunch.

Trevlig torsdag!

Kram på er ♥


Jag tänker unna mig själv.... nej just det...

2011-03-23 @ 11:13:56 / Allmänt / Kommentera (0) st
Varför blir det alltid så att när man ska göra nåt för sin egen del, träna, klippa sig eller som jag skulle gjort idag, gå på ett viktväktar möte... då blir nåt barn sjukt. Idag är det Wilma som är sjuk.
Hon har ätit dåligt sen i fredags, en del dar i princip ingenting och haft ont i magen sen i lör eller söndags.
Inatt vaknade vi av att hon kräktes och när vi somnat och fått sova några timmar så fick vi gå upp och Wilma behövde då sitta på toaletten. Hon satt en bra stund och jag tyckte så synd om henne.

Jag fick henne att efter en bra stund somna om igen och idag går ingenstans utan sin bästa vän hinken, även fast det har varit lugnt sen inatt. Hon har svårt att äta, men dricka och glass går bra så vi hoppas det inte sitter i så länge. När magen började för ett par dagar sen så trodde vi att hon var hård i magen,  men så var nog inte fallet. Har det inte blivit bättre på fredag så ringer jag VC för o höra mig för.

Men det är ju så typiskt att det ska hända just idag när jag ska till viktväktarna. Skulle gå på mitt första möte idag för att verkligen komma igång för nu är jag så trött på det här. Jag vet också att det inte finns några möten som passar resten av veckan så antagligen kommer jag inte att kunna gå på möte förrän nästa. Det känns lite trist, men det var nog inte meningen att jag skulle komma iväg idag helt enkelt. Får peppa och stötta mig själv till nästa vecka istället o hoppas på att ingen blir sjuk då!


Kram på er ♥


Jag gillar, jag trivs...

2011-03-20 @ 18:26:15 / Allmänt / Kommentera (1) st
så otroligt mycket med min "nya" fina blogg!

Det är fina Babbi som gjort den.
Är ni själva intresserade av att få en ny bloggdesign?
Klicka på hennes logga längre ner på sidan så kommer ni till hennes sida/blogg...


Ibland är det bra med förändringar :-)


Kram på er ♥

Gääääsp...

2011-03-19 @ 07:42:30 / Allmänt / Kommentera (0) st
Gomorgon på er!
Oliver har lagt sig till med en vana att vakna innan kl 6 på morgonen.
Känns inte så toppenkul, men vad gör man.
Idag är det lördag och jag har lediga dagar idag och imorrn innan jag ska köra min mördarvecka.
Jag hoppas verkligen att nästa vecka går snabbt och att snön åter igen försvunnit så man kan få njuta lite av att det börjar nalkas vår :)

Igår träffade jag en barndomskompis för en lunch på stan.
Det var jättetrevligt och vi kom då också fram till att Wilma och hennes son är födda samma år, det skiljer bara några månader. Vi blev lika förvånade båda två för vi var helt säkra på att skiljde ett år och att han var äldre. Men där ser man o vi måste absolut träffas igen.
Det visade sig också, vilket vi redan visste egentligen, att vi hade samma "drömyrke" nämlige barnmorska. Dock har hon kommit lite längre bit på vägen till sitt mål då hon endast har en termin kvar på sjuksköterske utbildningen och en annan har ju inte riktigt kommit så långt än, men jag hoppas att jag kommer till skott i framtiden.

Jag undrar vad dagen bjuder på, vi vill ju gärna hitta på nåt med barnen så det händer nånting, men frågan är vad och det är så tråkigt att det alltid kostar, speciellt nu när vädret är så ostadigt. Åka pulka på snön som föll igår känns lite sådär, med tanke på att det säkert och förhoppningsvis inte ligger kvar så länge. Men vi får se, först ska ju karln i huset vakna och så skulle vi verkligen behöva ta en rejäl storstädning för det var ett tag sen. Känner också för värsta vårrensningen i fårrådet och boden men bir inte direkt taggad när de tär snö, så det tar vi när det verkligen är vår.

Nu är det snart dax för mig och barnen att äta lite frukost så i komemr igång nån gång!

Kram på er ♥

Det kommer ske..

2011-03-16 @ 15:40:04 / Allmänt / Kommentera (5) st
ske förändringar....

Bara några små, vad märker ni snart!

:-)


♥♥ Vi hjälper våren på traven ♥♥

2011-03-15 @ 14:47:23 / Allmänt / Kommentera (1) st
                                               


Idag bestämde vi oss för att gå ut på gården och fixa lite.
ta bort snöhögen och sprida ut det i solen, men tyvärr var snön mer lik is så det var jättesvårt, men lite grann fick vi bort. Passade även på att sopa bort all grus och sten som var framför trappen och staketet. Är ju egentligen inte vårt jobb men det känns mycket trevligare och våren känns ännu ett snäpp närmare :-)

Barnen passade även på att testa varenda leksak som stått inne under vintern, gräsklippare, bollar, spadar och Wilmas spark. Oliver var en hejare på den så det kanske blir både cykel och spark i födelsedagspresent i år...

Nu har barnen båda två slocknat i varsin soffa, dom får väl ett par minuter var så det inte blir allt för jobbigt ikväll, men imorrn är det dagis tidigt på morgonen så det gäller o få dom i säng skapligt ikväll. Själv ska jag snart sätta på en maskin tvätt, fixa lite med disken oh göra det dagliga vardags plocket som tyvärr aldrig tar slut.

Kram på er ♥

Savesmart

2011-03-12 @ 15:42:15 / Allmänt / Kommentera (0) st
Jag är med i nåt som heter Buzzador!
Man är testperson för olika grejer.
Just nu testar ja och typ "promotar" hemsidan

Hem


Savesmart är en sida där du som medlem kan ta del av rabatterade erbjudanden så som t.ex. kaffemaskin, weekendresor m.m.

Sidan är lättnavigerad och det fins olika typer av erbjudanden, fast personligen tycker ja det kunde vara större bredd på sortimentet.

´Det kostar inget att va medldem så gå gärna in o kolla och surfa runt och vill du själv bli test person o ha möjlighet att testa olika produkter.
Hör av dej så skickar ja en länk!


Klicka här om du vill komma till savesmart sida

♥♥ Jag älskar soliga dagar ♥♥

2011-03-12 @ 09:20:20 / Allmänt / Kommentera (1) st
Gomorron!!!
Det är så härligt att vakna och se en liten solstrimma och veta att solen kommer lysa!
Blå himmel, solen skiner och det är några plus. Helt underbart! Jag har längtat SÅ länge efter vår! Men vem har inte det!

Idag vakna lillprinsen halv 6. Idag var det riktigt jobbigt så ja försökte få honom att somna om hos oss vilket inte gick så bra. Jag parkerade honom framför tv:n hoppades kunna sova en stund till, men han kom snart och ville ha sällskap så jag fick snällt gå upp. Jag var så trött så jag bestämde mig för att slumra i soffan.
Efter ett tag av halvslumrande i soffan kändes det bättre och jag vaknade till och vi käkade lite fukost.
Barnen har dock varken frukostro eller aptit. 

Med dagens härliga väder måste vi ju hitta på nåt, helst en uteaktivitet, men skridskor på en sjö är i stort sett livsfarligt efter flera dagars plusgrader och pulka blir ju lite svårt ;-)
Vi får se vad det blir men förhoppningsvis får vi lapa lite sol idag :-D

Ikväll ska vi till Lina och Mange på lite middag och trevligt sällskap, men framförallt ska vi sniffa lite på deras lille kille Leo 1 månad :-).
Ska bli kul att komma bort och slippa laga mat och prata lite skit ;-)


Bäst och börja fundera på vad vi ska hitta på idag!

Trevlig lördag!

Kram på er ♥

Det går över förväntan ♥

2011-03-09 @ 19:31:41 / Allmänt / Kommentera (0) st
Aldrig trode jag att det skulle gå så här bra, Wilma sover i sin säng och älskar det :-)

Oliver sover också stolt i sin ny/gamla säng, ligger kvar på kvällen och somnar utan problem. Det tar visserligen lite längre tid, men va gör det ;-)
Med tanke på att vi såg framför oss hur han skulle gå ur sängen flera hundra gånger eller att vi skulle få sitta brevid sängen så känns det underbart! :)

Han hade dock en liten olycka första natten, han hade klättrat upp i vår säng utan att cricka märkte det (själv var ja på jobbet) och sen ramlade han ner o slog i halsen i mitt nattduksbord. Det tog lång tid för honom att somna om och han har en liten bula på halsen. För säkerhets skull ska jag ringa imorrn o höra om det är nåt som borde kollas upp. Han säger ibland att det göman vet u aldrig vad det gör ont och man vet ju aldrig om nåt har skadats. Jag håller tummarna att det inte är nåt, men hellre att jag ringer än att få veta om flera år att han fått ett bestående men eller nåt. nä ush...

Nog om det, här hemma har vi också blivit mer el medvetna. Vi släcker fler lampor på kvällarna, har börjat dra ur sånt som inte måste sitta i jämt och sådär. Vi tycker att vi borde kunna få ner elräkningen lite, vi ska också till maj förnya vårt elavtal. Den här gången ska vi välja fast pris på ett år. Just nu har vi haft mix i 2 år, ett fast och det senaste året rörligt. Kan ju även vara därför som vår el blivit lite dyrare. O egentligen är dte ju smartast att välja fast pris, då drabbas man inte när det höjs och det är ju egentligen det viktigaste...

NU ska ja fixa lite kvällsmat innan ett va favvo programmen börjar, nämligen GLEE!!!  Ett av veckans viktigaste program :-)


Kram på er ♥

Mammas lilla pojke har blivit stor ♥♥

2011-03-07 @ 19:32:48 / Allmänt / Kommentera (1) st
Jag fäller inga tårar men man märker hur han växer och utvecklas...

Men idag kom det som verkligen gjorde honom stor.

Idag köpte jag en säng till Wilma, en normalsäng 90x200 och då fick ju såklart växasängen flytta in till Oliver.
Så inatt sover han för första gången i sin "nya" säng.
Trodde det skulle bli svårt för honom att somna och stanna i sin säng, men efter lite diskussion så stannade han och det tog nog inte mer än 5 min innan han somnade.
Nu får vi bara hålla tummarna att det går bra hela natten och inte vaknar för många gånger.
Själv kan jag inte vara med om det då jag kl 21:20 sätter mig i bilen och rattar mot jobbet.
Mindre kul hade verkligen behövt sova på dan idag, men det har varit för mycket helt enkelt.
Längtar redan nu tills jag får krypa ner i sängen imorrn bitti....


Känns bra också att vi äntligen fått ording på sängbiten, nu ska bara Wilma får en större expedit bokhylla så att Oliver kan få den hon har nu. O då får hans byrå flytta ut  hallen oh vi får en bättre möbel i hallen, men då upstår ett problem. Vi har en skohylla ståendes där byrån ska stå sen, men då den är för stor för att stå vid klädhängaren eller i lilla hallen, vet vi inte vad vi ska göra med den. Ska prova en gång till om ja inte kan få in den, men det ser mörkt ut. Får i värsta fall sälja den och köpa en ny om inte mor och far vill ha den så länge :-)

Sånt där, det löser sig ska ni se ;-)


Kram på er ♥

Jobb, jobb, jobb

2011-03-04 @ 21:42:30 / Allmänt / Kommentera (1) st
Helgen gör sitt intåg och för mig innebär det jobb.
Två riktiga mördar pass á 12 tim.
Jag hoppas verkligen att jag är piggare imorrn än idag.
Igår kväll somnade vi rätt så skapligt, runt 21. När klockan ringde 04:40 imorse så var jag verkligen helt borta, trodde nån hade ställt klockan fel. Oturligt nog stämde det ju och det var bara att gå upp. Jag hade sovit 8 tim och jag blir jätteseg och det tar en hel dag för mig att komma igång. Allra bäst mår jag när jag har sovit 6 eller 9 timmar, då blir ja inte alls så trött. När ja kom  hem efter jobebt och efter att ha hämtat barnen så stretade jag emot tröttheten genom att köra en maskin tvätt, städa toaletten, laga mat och sen var det dgas för fredagsmys och då var jag i stort sett pigg.

O nu sitter ja här igen och undrar om ja kommer vara lika trött imorrn. Klockan närmar sig 22 och somnar ja snart så får ja sova 6,5 timme ca. Kanske att det går, vem vet. Ska i alla fall börja tänka in till sängen för egentligen är jag ju trött :-)


Trevlig helg på er alla ♥

Kan man köpa sig ett bättre minne?

2011-03-03 @ 09:51:55 / Allmänt / Kommentera (0) st

Imorse fick ja ett bryskt uppvaknande.
Cricka skulle ha bilnyckeln  och den använde jag igår kväll.
Tittade på mina vanliga ställen, väskan, jackan köket. Men nej, ingenstans fanns den.
Vi har 2 men den ena funkar inte batterierna i fastän dom är bytta.

Kunde tyvärr inte somna om så jag gick upp o letade och ja behövde inte leta länge, den låg på vardasrums bordet. Jag hade varit duktig och tagit fram den, men den låg under ett papper.
Ibland skulle man ha en sån där manick som man sätter på nyckelringen och så kan man vissla efter den :-)
eller kanske ett bättre minne ;-)

Vi som ska träffa svärmor idag. Tur att vi bor så pass att vi kan gå eller åka spårvagn så det blir nåt av det idag istället. Synd att bilen inte blir tankad, det får lösa sig imorrn bitti istället.

Som sagt, idag ska vi träffa svärmor och barnens kusin, äta lite lunch o sådär. Men innan det måste jag dammsuga och skura och tvätta toaletterna som jag aldrig hann igår. Vi gick iväg och handlade o när vi kom hem hade klockan blivit middags dags. Men idag blir det av och det kommer va så skönt när detär gjort och det är fräscht och fint till helgen.

Bäst och sätta igång!

Kram på er ♥


Ledig dag ägnas åt städning....

2011-03-02 @ 09:41:42 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag och imorrn har ja ledig dag.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men storstädning ska det bli innan vi gör nånting annat, det behövs verkligen!
Så lite städning, tvättning och inte att förglömma inhandling av bröd för det tog slut vid frukosten.

Har lovat barnen att köpa hem ansiktsfärger så man kan måla varandra så det kanske vi gör när vi ändå är iväg. Wilma har i helgen målat sig och Oliver med sitt otroligt kladdiga smink, ingen direkt hit för det är svårt att tvätta bort och glittret i sminket sitter ändå kvar i flera dar :-)
Men jag tycker det är roligt att hon själv kom på att hon skulle måla Oliver till tiger efter besöket i kolmården :-D sig själv målade hon till en fjäril. Men när ordentliga färger är hemköpta ska vi måla på riktigt och eftersom jag har hållt på med ansiktsmålning så tänkte jag såklart måla barnen :)


Förra veckan var en ledig vecka, min förkylning med tillhörande dunderhuvudvärk försvann och då ska Oliver såklart ha feber så att vi ändå inte kan ta oss för speciellt mycket. Så fort den lediga veckan är över kommer min egen förkylning tillbaka som ett brev på posten, men den här gången kör jag med nässpray och Sinova direkt för att undvika bihåleinflammation och dunderhuvudvärk.

Klockan tickar på och det är väl bäst o ta tag i städningen så man blir klar idag!

Kram på er ♥