Då var det gjort...

2012-11-09 @ 11:49:53 / Allmänt / Kommentera (0) st
Ja nu är provet äntligen gjort!
Snurrig lärare och det var flera saker som hon skrev rörigt, ungefär som att vi skulle kunna läsa hennes tankar och förstå vad hon menade.
Men men, nu är det gjort och jag hoppas det blir godkänt i alla fall, mycket mer blir det nog tyvärr inte :(
 
När vi ändå kör tråkigheter så kan jag ju meddela att bilen inte gick igenom besiktningen och det kommer kosta minst 5000 för och laga den ena saken och säkert några tusen till för grej nummer 2 om vi inte gör det själva.... Suck, det är lite komiskt att skitbilen gick igenom med blankt papper men den nyaste bilen gled inte lika lätt...
jaja, det löser sig, dte är ju jul snart o så men vi vet ju vad pengarna går till :/
 
Äsch, jag hänger inte upp mig så mycket faktiskt men det är lite tråkigt att det kommer nu.
 
Nähäpp, idag ska jag försöka göra lite fredagsstädning så vi har det fräsch under helgen det är lite mycket saker på en del ställen. Det blir lätt så när en del bara ställer ifrån sig saker.
 
Kram på er ♥

Munmisshandel och min förmåga att minnas sätts på prov...

2012-11-08 @ 12:52:39 / Allmänt / Kommentera (0) st
Usch, idag var det tandläkarbesök nr 2. jag undrar varför jag skulle gå till både tandläkare och hygienist för sist jag var behövde jag bara gå till hygeinist som gjorde allting och det blev ju mycket billigare.
Förjävla ont gjorde det idag, tog bort tandsten. Jag ahr inflammerat tandkött och det var inte långt till gråten när hon körde på. Värst var framtänderna och allra längst bak.
Jag bannar mig själv för att jag glömmer bort tandtråd och flourskölj. Tror jag ska sätta upp en lapp i badrummet en tid så jag inte glömmer det och får göra detta smärtsamma nästa år igen.
 
Imorrn är det prov, vårt första, och jag ska plugga lite idag. Trodde inte det var så svårt men när jag läser igenom idag så märker jag att jag ska nog verkligen läsa igenom alla anteckningar och länkar och bok m.m. Mest för att jag faktiskt ska komma ihåg sånt som centrala begrepp m.m. Vill ju ha ett bra betyg och har så dåligt minne!
 
Näpp, dags och sätta igång lite så att jag hinenr lite innan det är dgas att beskikta bilen (håller tummarna)
 
Kram på er ♥