Måndagslistan... ♥♥

2011-11-14 @ 12:37:24 / Allmänt / Kommentera (0) st

       Idag måndag är jag glad för att;

* Helgen har varit avslappnande, med trevligt sällskap och underhållning...

 * Jag har äntligen beställt kurs efter att i en vecka jagat begagnat/försökt låna...

 * Oliver efter lite bestämda nej satte sej i tandläkar stolen..

* Vi snart klarat av alla bilproblem....

* Jag bara jobbar 3 dagar denna vecka... =)

* Imorrn ska vi träffa käre bror min o hitta på nåt skojigt!!

* Mina barn är helt underbara, jag älskar er över allt annat!!


Bloggar med appen!

2011-11-10 @ 03:14:05 / Allmänt / Kommentera (0) st

Telefonen har nu funkat ett tag, men inte ringa eller messa. Klart man måste testa appen. Kram på er


Nattpass börjar faan bli tungt...

2011-11-09 @ 14:34:38 / Allmänt / Kommentera (0) st
Ja usch, inatt ska jag jobba min 3:e natt i rad.
Min kropp gillar det inte längre, jag är mycket tröttare och igår sov jag till 16:15. Blev ju inte så bra, skulle ha hämtat barnen 15:30. Fick slänga iväg ett telefonsamtal till cricka så att han hämtade dom. Hela dan blev konstig, jag hade ont i huvet usch usch... Men jag var jävligt pigg inatt!

I måndags började min kurs i Naturkunskap B. har dock inte hittat en bok ännu för den som skulle finnas inne på biblioteket, den stod inte på sin rätta plats. O jag som var så taggad i måndags fick snällt åka hem utan bok. Visserligen ledde det till att jag fick massa andra grejer gjorda, som bildäcksbyte på lagunan, boka förbesiktning på lagunan och även boka en tid hos min sjukgymnast för axlarna... Men nu ahr jag hitatt en på blocket, tyvärr finns den i Luleå så den ska skickas till mig och jag hoppas hon gör det imorrn för då har jag den på fredag. Jag kan visserligen gå o köpa boken, men 400 spänn för en kurs jag ska gå i 10 veckor kändes inte helt normalt. Eller i alla fall för dyrt...

Nåja, det löser sig nog...

Jag börjar tröttna på Telenor, köpte min iphone 4s den 29 okt, den funkar fortfarande inte. 2 gånger har den hittat nät och inatt kunde jag till o med surfa och kolla appar m.m. Dock har jag glömt mitt apple id konto så det spelade ju ingen roll....  Men jag har fått utforska den lite mer... NU väntar jag bara på att den ska funka helt. På kundtjänst telenor säger dom att det är bara att vänta tills dom får svar från tekniskt support, och det tar visst ett halvår. Förstår att det är fler som har problem, men det är lite irriterande när  man inte kan nå någon eller bli nådd... Förhoppningsvis ser vi ett slut på probemet inom en ganska snar framtid!

Kram på er ♥

♥ Måndagslistan ♥

2011-11-07 @ 13:26:50 / Allmänt / Kommentera (1) st

Idag måndag är jag glad för att;


* Arbetshelgen är över, nu dröjer det 5 veckor till nästa och den sista förmiddagshelgen :)

* Min axel inte gör ont idag... :)

* Middagen hos mormor igår var jättetrevlig!

* Idag börjar jag officiellt plugga, (dok utan bok tillgänglig)

* Denna vecka är det showgrupp igen och jag har äntligen återfått min inspiration :D

* Kommande helg är en ledig sådan och det ska bli så skönt!

* Mina barn är fantastiska och underbara!

* Min sambo är så underbart fin!


Goder morgon ♥

2011-11-03 @ 09:53:11 / Allmänt / Kommentera (0) st
Här började vi tidigt idag...
Oliver skulle upp o kolla på tv redan 04:40. Men icke sa vi, han somnade om gott efter ett tag och när cricka gick upp strax innan 6 så hade jag svårt att somna om så när han lämnat byggnaden tassade jag ut och satte mig i vardagsrummet. Oliver kom ganska upp ganska snart och ville se på barnprogram o efter ca 30 min kom  Wilma upp och kröp ner brevid mej i soffan.

Idag har jag beställt ett läderfodral till min iphone. Det blev en vit och jag hoppas den håller sig ganska vit. Dock kan det bli så att jag får byta telefon, efter att ha alddats i 24 tim och sne bara legat så var batteriet igår kl 28 nere på 20 %. Jag kan förstå om jag pysslar med den, men den har ju bara legat och jag har inte fått igång något än heller så då är det konstigt. Har läst att det finns en bugg i dom men det måste ju fixas helt enkelt. Vi får se hur dte löser sig. Jag går inte till telenor förrän numret blir överflyttat, imorrn vill säga.

Igår spenderade vi vår dag i Kolmårdens djurpark och barnen var så duktiga med att gå. Barnen skulle på disco kl 16 och vi var väl hemma typ då så det vara bara att byta kläder och sen knalla iväg till dagiskompisen som discot var hos. Barnen hade haft jättekul och efter en dag med mycket aktiviteter så förväntade jag mig bara att dom skullesomna snabbt.

Ack så fel jag hade, Oliver somnade efter 45 min (det är lång tid) och Wilma efter 1 ½ timme...  Dom borde varit helt slut, iuförsig somnade oliver i bilen hem från djurparken och wilma med även fast det bara blev 5 min för henne. Men ändå...

Idag består dagen av städning, lite telefonsamtal och efter kl 14 får vi besök av en gammal kompis med barn. Wilma o Oliver får leka runt lite och jag får snacka lite skit ;) O av med lite böcker blir jag förhoppningsvis också =)

Dags och ta tag i dagen så det händer lite!

Kram på er ♥

Förändringar, det sker ganska många nu...

2011-11-02 @ 08:46:34 / Allmänt / Kommentera (0) st
Som sagt, det händer mycket olika saker nu, dom flesta bra...

Men först, nej vi fick inte lägenheten, vi fick inte ens komma på visning. Vi får hoppas nån mer vill flytta snart!

På måndag börjar jag plugga Naturkunskap B, skoj och skönt, men samtidigt nervöst.
Kommer jag klara det?

Jag blir arbetslös, har blandade känslor för det.
I slutet på månaden kommer Cricka gå över och jobba 2 skift.
Man får väl säga tt det är tur att jag blir arbetslös för det han jobbar en vecka fm och en vecka eftermiddag och så börjar det om. Vilket innebär att en del veckor jobbar vi eftermiddagar samtidigt. Ingen höjdare men tack vare att det bara blir i december månad så kommer våra arbetstider inte krocka så många gånger. Annars vet ja inte hur det hade löst sig. På nåt sätt så klart!


Den här veckan är det lov, jag är ledig idag och imorrn.
Regnet verkar hänga i luften o vi som planerat att åka till kolmården. Vi väntar lite till, har det inte börjat regna så åker vi. Man vet aldrig imorrn kan det ju stå som spön i backen och då har vi missat det helt.
Barna är även bjudna på disco idag och imorrn hoppas jag att en gammal kompis med barn tittar förbi...

Det återstår att se hur våra dagar blir....

Kram på er ♥