Vardagen har kommit, nästan....

2008-12-28 @ 21:27:12 / Allmänt / Kommentera (1) st

Idag är det söndag och imorrn börjar många jobba för att sen vara lite lediga igen...
Själv är ja ju väldigt ledig då men även cricka är ledig, han börjar jobba den 7 januari 2009.
Är ju självklart jätteskönt. 
Själv har ja börjat få svårt för att sitta still. Speciellt på kvällarna när barnen somnat. OM det nu var ritkigt vardag så skulle wilma somnat för typ 2 timmar sen och Oliver för 1. Men nu under ledigheten tänjer vi lite på det för att vi själva ska få sova lite längre än 7 på morgonen. Dom senaste dagarna har det varit 9 som tidigast från Oliver och wilma har i 2 dar vaknat ca 10. Lite sent ja vet, men på ett sätt väldigt skönt också.

Va har man gjort idag då??
Vi gick upp, slöade lite....
Sen ville cricka iväg till Hageby centrum, don´t know why...
Men mest för att fika lite, men det blev ju bra då vi ändå skulle handla till dagens middag.
Oliver fick 2 nya nappar, men ja tog visst en förpackning med en lila och en grön, lila är väl inget som ja direkt vill sätta på min lille pojk än, får se om Wilma får nappen eller om han får ha den hemma.

Sen åkte vi hem och hängde här hemma.
Cricka köpte ett spiderman spel till Wii för sitt presentkort på mediamarkt så det har vi provat lite idag, men det är lite jobbigt när man är van att använda kontrollen på ett sätt och så blir det helt annorlunda i nästa spel. Sen följde middag, fantasifull spagetti och köttfärssås  :-/
Slängde ner Wilma i ett bad, för det behövdes.

Själv tycker ja inte att barn behöver bada varje dag om dom inte är skitiga, men 2-3 gånger i veckan försöker ja bada Wilma. Oliver badar väl än så länge 1 gång i veckan eller 1 gång på 2 veckor. MEN, det ska bli oftare, speciellt när han kan sitta själv, då ska han få bada samtidigt som Wilma. Om vi inte skaffar en badstol, för då kan han ju sitta med mycke tidigare.

Efter badet har vi bara säckat framför tv:n och nu sover barnen sött.
Under dagen har ja även pysslat med alla julklappspåsar, plockat upp grejor och försöker få undan sånt som går...
Har lagt alla nya kläder i tvättkorgen, DEN är proppfull nu. Tog även fram kläderna som han kan ha från Wilmas bebistid och dom vi fått. Lådorna är redan ÖVER fulla, VAR SKA VI LÄGGA DOM KLÄDER VI FICK NU???
Det löser sig nog. Bara man inte glömmer bort att använda några kläder.

Vi har bestämt att vi ska gå lite promenader, vi ska bland annat gå till Hageby stallet så Wilma får titta på hästarna. Bra för mig att börja med som ska börja gympa efter nyår. På friskis. Fick ett halvårs kort på friskis av svärmor i julklapp. Är så glad att ja kan börja försöka ta tag i det  :-)

Nä, lite mackor och slappa några sekunder framför tv:n. Sen får ja se om ja läser lite bok eller gör nåt annat som håller mig igång.

Vi ses!!!


Kommenterat av: Anonym

Inte helt fel med sovmorgon! =) Låter som ni har det toppen!!

Kram

2008-12-30 @ 20:52:38

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: