Hej hej inne i storstan

2008-11-08 @ 11:52:27 / Allmänt / Kommentera (0) st
Ja hej på er...

Här sitter vi ute i bushen..

Nä, men vi har åkt ut till Ulla, blev lite hastigt o lustigt.
Men vi åkte ut igår eftermiddag, lagade lite tacos när vi kom ut.

Idag ska vi visst äta potatismos. Vet inte om ja var så sugen på det, med kött. Skulle hellre vilja ha typ pasta och fläskfilégryta. Men det går nog ner potatismos också.

Just nu saknar vi vårat Wii. Oliver sover, Ulla och Wilma har åkt in till söderköping för o handla. Perfekt att spela, inga barn som springer framför tv o vill ha uppmärksamhet. Spelet som Ulla köpte, Pirates of the carribean, är jätteskoj. Men samtidigt så kör man väldigt mycke med högerarmen, komemr ja att ha ont där eller så nä , inte ett dugg. Armen vänjer sig väl snart.  ;-)

Cricka skulle byta däck på volvon var det tänkt, men d e så himla fuktigt och mjukt i marken så han väntar lite. Kanske att det blir imorgon. Men om ja känner cricka rätt så kommer det inte bli va om det inte blir av idag. För imorrn är ju den dan vi åker hem o du brukar vi inte stanna superlänge, o cricka brukar vara mycke segare så ja, vi får väl se...

Det är ju inte panik än, men det kan ju vara skönt att ha det gjort o slippa göra allt i sista sekunden.

Nä, ja har ju fått med mig boken idag så man kanske ska läsa lite. O ta på mig en tröja för nu börjar det bli lite kyligt om armarna. Hemma är vi ju vana vid 22-23 grader inne, men här brr, 21 grader på morgonen.... Man går inte gärna naken här :-)


Ha re gött kamrater


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: