Ny kran

2008-11-08 @ 11:59:58 / Allmänt / Kommentera (0) st
Vi har äntligen fått ny kran i köket..

För det första var den gammal, ingen blandare utan 2 kranar att vrida på. O så var den ful. Men den främsta anledningen till att vi fick ny är för att när vi spolar kallvatten så kommer det halvkallt vatten som sen går över till ljummet/nästan varmt, och sen går dte tillbaka till halvkallt och blir till sist kallt. Detta roliga fenomen har vi även i kranen vid handfatet i badrummet.

Men nu fick vi alltså en blandare i köket (sitter redan en sån i badrummet) och så tittade han i kylen där vi har en termostatblandare (man väljer temperatur på vattnet själv) och det kunde ju verkligen ställa till det sa Håkan från hyresbostäder. Så den skulle han också byta, nån annan dag, men där skulle vi också få en modern sak. KUL!!  :-)

Vi får hoppas problemet löser sig dårå, men eftersom det fortfarande håller på i badrummet så är ja inte så säker. Ja menar skulle problemet i badrummet lösas för att han byter i köket, låter orimligt. Visst, det kanske löses om han byter i duschen, men det känns också lite konstigt och långsökt.

Ja ja, jag är ju ingen expert så säger dom att det ska bli bra så får vi väl hoppas det.

Var ju bar tvungen att berätta det...  :-D

Ha re gött


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: