Ny vecka, ny dag

2008-11-10 @ 10:29:48 / Allmänt / Kommentera (0) st
Ja, då var det ny vecka..

Förhoppningsvis utan sjukdomar, men med tanke på Olivers rossliga hostningar och ökade nysningar så ser det inte så ljust ut för honom. Inatt hade han det jobbigt.

Vet inte vad det var som strulade, men han var väldigt typ gnällig, ville gärna sova hos mig. Till slut gick ja uppför o kolla tempen för han kändes lite onormalt varm om fötter o händer och hans ben var nästan kalla. Ja, 37,9 hade han och d kanske inte är så värst mycke feber, men han fick en supp i alla fall. Om inte annat så sov han som en gud till kl 9 imorse så det hjälpte ju.

Igår var första dagen som han åt enbart mat till lunch, ca 1 halv burk. Så kanske att hans mage strulade lite också. O så har han fått små gaddingar  :-)
2 stycken, där nere, det är bara den ena som kommit fram helt men den andra är på god väg  :-D

Lite skoj tycker ja...

O så var det ju fars dag igår...
Vi tjuvfirade fars dag ute hos ulla i lördags. Vi åt fars dag tårta prinsesstårta. O igår efter frukost också.
O vad fick vi för tårta hos pappa igår??  Jo en prinsesstårta, det började bli lite jobbigt men en bit tog man ju såklart...

Nu ska wilma dammsuga med swivel sweepern och ja ska väl kolla Oliver och sen under dagen ska ja lägga in tvätt som samlats på hög i tvättrummet. VArför gör ja det inte emd en gång i stället för o vänta tills det ser ut som nu?

Ja d kan man fråga sig.

Ha re gött


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: