Måndag, fast det är ju tisdag...

2009-04-14 @ 11:28:04 / Allmänt / Kommentera (1) st

Ja, visst känns det som en måndag...
Ja jobbar natt så ja känner ju inte av det vanliga 7-16 stressen eller vad det kan va och eftersom cricka är pappaledig så märks det inte på det sättet heller. Det man märker på är att posten kommer och att byggarbetarna här i området är tillbaka på sina poster.

Nu i en veckas tid ska dom asfaltera våra parkeringar.
Så då får vi stå ut med områdets gata, känns ju lite sådär, men om ja inte miss fel så får man stå på parkeringen på natten  :-/
Konstigt iuförsig, det måste ja kolla upp. Tar visseligen den bilen till jobbet så då slipper vi det.

Idag är det gnälldag. Wilma är hemma och är förkyld, hostig o snorig. Lite lite feber, just nu har hon däckat framför Madicken i soffan. Oliver är även han hostig och snorig o ligger däckad i sin säng efter ett gott mål mat. Cricka vaknade halv 6 eller vad det var, Wilma hade hostat så dant. Ja gick upp strax innan 7, cricka skulle lämna in bilen kl 7 så då var det bara o gå upp. Men har varit så trött, hela morgonen.
Hur ska ja hinna sova, får helt enkelt sova efter maten idag. Har ju ändå träffat Wilma hela dagen, så då känns det inte så jobbigt o gå o lägga sig på kvällen.

Kan ni bli extremt sugna på nåt?

Jag är lite hungrig o väntar på att cricka ska komma hem o då är ja extremt sugen på MCDonalds som ja inte ska äta för att ha framgång med viktnedgången. Om nu cricka skulle få för sig att köpa hem det, då kna ja skylla på honom, det är bra. Även fast det är dåligt för mig. Suck, varför ska det vara så svårt att gå ner i vikt...

Nä, ska kolla posten tror ja...

Ha en trevlig dag

Kram på er


Kommenterat av: Tess trött tokig morsa

hej hej trillade in på din blogg och lämnar ett litet avtryck...



hoppas du får en fin vecka



kram

2009-04-19 @ 23:39:26
http://misstessan82.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: