Hungrig fortfarande?

2009-02-02 @ 12:51:54 / Allmänt / Kommentera (2) st
Nu har ja faktiskt rensat min garderob, mängden blev bra mycke mer än vad ja trodde.
Mycke kläder i storlekarna 40-42, vilket ja aldrig kommer kunna ha igen, i alla fall inte i tröjor. Tur det inte var så supersnygga tröjor.

Oliver sover lunch och ja o Wilma har också ätit. Efter maten fick Wilma måla lite med sina vattenfärger och nu sitter vi o vilar lite med en film. Den som går mest nu är Madicken. Ja tycker Astrid Lindgrens filmer är jättebra, men just Madicken kanske inte var så lämplig för en 2,5 åring.
Efter att ha sett filmen 2-3 gånger kommer wilma o säger Pisspotta och Snorunge!!!

Ja, fick ta ett litet prat med stumpan och nu har vi inte hört det ordet på ett tag och det känns lite lugnare då.

Å vad ja är hungrig, kanske skulle ha ätit mer lunch. Ja menar istället för att gå o småäta, för ja har ätit lite vindruvor, liiite äpple och en macka, men ja måste nog ta en macka till. Känner mig så hungrig så att ja nästan mår illa. Det känns lite onormalt. Portionen ja tog till lunch var ju inte direkt liten men inte heller superstor. Sjukt!!

Funderar starkt på att åka o träna för då kan ja handla efter träningen, behöver handla lite saker så att ja inte behöver handla nytt förrän typ torsdag eller fredag. Så länge ja inte blir sämre så tänker ja träna. Tror inte ja blir det helelr, så nu ställer ja in mig på att träna, börjar redan känna att ja har lust med det.

Kram på er 

Kommenterat av: carro

Vad duktig du är som renasar ut garderoben!! Har som mål att åtminstonde kunna ha 42 i kläder.. men vi får väll se, vägrar väga mig får en sån press då.. men har slutat med allt sött, tyvärr så åt vi fruktsallad idag o då ville ungarna ha det med o glass.. då slank det ner en liten sked med glass! Kan vi ses snart, alla måste ju bli friska snart men ses måste vi!! =)

Massa kramar, o lycka till med träningen.

2009-02-02 @ 17:19:06
http://snuttungar.blogg.se/
Kommenterat av: Johanna

Astrid Lindgren-filmerna är så himla msyiga men ibland lär de sig lite tokiga ord ;)



Hur gammal är din lilla kille då?

2009-02-02 @ 17:35:34
http://olikalika.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: