Inställt 15-års jubileum

2009-02-27 @ 19:55:17 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag på sin sista arbetsdag (eftersom han går på 6 månaders föräldraledigt) så slutade cricka 13:00 för att vi skulle på 15 års jubileum för Navestad mot våld som det heter.

Vi går dit det står att det ska va, stängt låst och helt dött. Hmm... vi går upp till fritidsgården utifall det blivit nån miss nånstans. Lika dött där, men där jobbade en frititdsledare som även jobbade när jag hängde där. Så hon bjöd oss på fika för att vi trälat oss dit. Jätteshysst.

Grejen med det hela var tydligen att ansvarige hade ställt in i sista stund. ????
Band var klara och utskick på facebook och mail hade gått ut för länge sen.
Förstår inte varför man ställer in en sån stor grej. Nu var det visserligen så att när vi kom, typ prick 15 (det började 15) så var det inte en människa där. Frågan är om det hade kommit några innan 3 men sen vänt eller om det inte alls skulle komma så speciellt många. Hade det inte kommit så speciellt många så hade det nog inte känts bra för ansvarige. Men ändå...


Nåja, efter fikastunden så gick vi hem och lagade mat. Korvstroganoff med ris, inte världens mysigaste fredagsmat men ibland blir det så. Nu är det Let´s dance som gäller även om vi också skulle vilja se Så ska det låta. Men nu har vi följt Let´s dance så länge så vi kan ju inte bryta nu. Nä, Let´s dance har vi kommit överens om.

Imorrn ska vi gå bort några kilon på Kolmårdens djurpark. Vi räknar starkt med att vara där mellan 10-16. Mycket gående blir det. Men o så kul :-D

Kram på er


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: