Åter till vardagen

2009-01-07 @ 08:50:42 / Allmänt / Kommentera (0) st
Vardagens första dag är här. Konstigt nog så gäspar ja mer idag än vad ja har gjort alla andra dagar på lovet när ja gått upp runt 8 halv 9. HUR kan det komma sig??

Ja är verkligen ingen morgonmänniska, tur är väl att ja har 2 trötta barn ;-)

Ja o wilma satte oss i soffan några minuter innan ja gick in till Oliver o skulle hämta honom. Tänkte att han var ovanligt tyst för att ligga vaken där inne. Men det var inte så konstigt att han var tyst. Han SOV. Han hade somnat om den lille parveln, det trodde ja ju inte skulle hända. Så han får sova till 9 om sen väcker ja honom. OBS!!!  Detta händer väl typ aldrig att han somnar om efter att ja gått upp.

Idag ska vi gå till Lina och Alva o leka. Hoppas vi. Vi misstänker ju att Oliver fått vattkoppor, så först vill ja ha bekräftat om det är det eller inte. Har Oliver det så får ju snart Wilma det och det är ju inte så självklart att alla vill ha sina barn smittade med vattkoppor just nu. Så vi får se hur dagen fortlöper. BVC öppnar kl 10 så då ska ja ringa dit så får vi se om ja får komma dit eller om hon tycker att ja ska bege mig till VC istället.

Eftersom det smittar via luften så är det ju inte så populärt kanske att gå till BVC där det finns barn från nyfödd o uppåt. Vi får se...

Wilma har bett om frukost och det har inte hänt en enda gång under dessa 14 dagar (hon har ätit jättedåligt) så det är bäst ja fixar det.

Kram på er


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: