Blondinbella åkte ut

2009-01-24 @ 07:53:01 / Allmänt / Kommentera (0) st
Ja Blondinbella åkte ut. För min del kunde hon fått stanna lite till. Skulle vara intressant o se om hon utvecklas och ändrar sina knän. I ansiktet lyser det "här är ja o jag KAN" medans hennes 2 böjda innåtpekande knän säger "hjälp vad ja är rädd för det här". Men men , man kan inte alltid få som man vill. Tycker KITTY kunde fått åka ut istället.
Jag måste bara säga att hon on har en extrem gäll röst Blondinbella. Det var lite jobbigt att lyssna på den i slutet där.


Idag är ja, på tal om annat, extremt MÖR i kroppen.
Den här veckan tränade ja i måndags, torsdags och igår. Aj aj aj, tog i lite mer i torsdags, vilket resulterade i AJ på baksidan av låret igår och kunde ju då inte göra lika mycke alla övningar, men körde på så gott det gick. Men ja har bestämt för att träna mån, ons och fre i fortsättningen. För passen på ons och tors va precis lika sega (det var därför ja provade tors, för att slippa segpass). Men då kan ja ta i lite mer och passen ligger mer jämt över veckan.

Idag är det det big STÄDDAG!!
Usch så det ser ut här, vi skulle nog ha gjort nåt åt det förra helgen men då jobbade ju ja på lördag natten, så ja försökte ju sova lördag em och sov ju bara 4 timmar på söndag dagen så var rätt paj. Men så kan det gå, idag ska vi försöka och förhoppningsvis hinner vi bli klara till typ 11 så att Oliver kan äta lunch o så sova i vagnen när vi går o kollar på hästarna som cricka lovat wilma att vi skulle göra idag. Men vi får väl se hur det blir med det.

Nu ska ja ge lite välling och fixa en blöja eller två.

Kram på er


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: