Hejdå julen

2009-01-10 @ 21:36:31 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag har ja städat ut julen. Var sååå trött på det så det gick fort, men så har vi ju inte så mycke grejer ännu.
Det som är kvar är att packa ut julgranen, för den är av plast. Men nästa år blir det riktig. Å så mattan som granen står på. Men sen är det färdigt, bara att bära ut kartongerna och ställa dom på plats.

Bäst ja gör det själv för annars blir det som förra året. Kartongerna står på golvet tills vi tar fram utemöblerna. Visserligen har inte utemöblerna kommit in i boden i år. Men vi får hoppas dom håller ändå, dom är ju av plast.
Just nu ser det ut som värsta röran där inne. Där står en vagn o väntar på att blir såld, mina 4 sommardäck som egentligen inte är nåt att ha. Men det kan va bra o ha i början, innan vi köpt nya. vattenslangen tror ja har ramlat ner från väggen och så står det massa annat som inte har sin rätta plats. Bland annat en data stol av enklare modell.

                                                   Datorstolen skänkes bort till den som vill ha den!!! (mot att den hämtas)
                                                  
Kan va en aning katthår på den som lätt tas bort, men annars så är den hel vad ja kommer ihåg. Lite slitage på armstöden kanske.
Annars ställs den i grovsopsrummet så får den som vill ta den...

Va har vi gjort idag då?
Jo vi träffade Ulla i hageby centrum, pust o stön, börjar tröttna extremt på hageby nu när de bygger om. Cricka tycker fortfarande att det är kul, men han har ju inte varit där o handlat 3-4 av veckans dagar i ett par veckor.
Vi åt mat på pizzerian, kombinerad lunch middag, ingen som har ett bra ord för det??
Så vi har inte ätit midag här hemma, vi tog oss ett par mackor.

Vi har köpt vindruvor till Wilma istället för godis o sött. Men idag ville hon inte ha när vi kom hem så vi snodde några. Är ju så gott  :-)

Jag ändrade ju lite på Oliver matrutiner IGEN, tog bort grötmålet på förmiddagen. Det innebär att han äter lunch kl 11. Oftast hinner han inte somna tätt inpå lunchen då. Inte idag i alla fall. Gav han lunch vid 11 och sen efter det sov han stenhårt i typ 2 timmar. Skönt tycker ja. känns bra att få in en ordentligt rutin. Hoppas den håller i sig. Nu ska vi bara se till så att han sover hela nätter. Han vaknar oftast för att böka o mest leta efter nappen tror ja.

Ska vrida på sängen så han inte ligger fullt så nära mig. Å sen är det snart dax för att byta rum, men ja vill helst ha vagnen såld innan (en annan vagn än den ovan). Annars har vi ingen bra plats o ställa den på. Så snart hamnar de på blocket.

Nu ska vi se på en film på 4:an som handlar om Wolrd trade center. verklighetsbaserad. får se om det hinns med något mer inlägg ikväll.

Kram på er


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: