Ingen vanlig torsdag

2009-01-29 @ 13:35:10 / Allmänt / Kommentera (0) st

Idag är det torsdag, normalt är det just på torsdagar som barnens farmor kommer in o umgås. Antingen är ja med eller så åker bara hon o wilma iväg.
Dock blev det inget idag, hon ligger nerbäddad hemma och är förkyld och har ont i halsen.

Jag har ju själv precis haft det men ja var nog aldrig riktigt sådär dålig av just själva förkylningen. Så hon har garanterat fått en värre variant.

Hon har vaccinerat sig mot kräksjukan/influensan  i två år tidigare men hon ksippade det i år. Vi får väl hoppas att det inte blir nåt sånt av det för då kommer hon garanterat att vaccinera sig nästa år.

Idag kl 16 så kommer en gammal kompis till stan. Hon går på (förlåt men ja kommer aldrig i håg vilket) danshögskolan i stockholm tror ja. Just nu har deras klass turné med en dansuppvisning och den skulle jag så gärna vilja se. Men kl 16, då har liksom inte cricka kommit hem ännu. Så typiskt. O mamma jobbar till 16 hon me och pappa började 14 så det där med barnvakt är helt kört. Så himla synd :-(

Nu är ju lite sent o ringa till cricka o säg åt han att ta en timme fp eller nåt. är väl ine så omtyckt på jobbet kanske.

Man kanske skulle ta o bestämma en maträtt, bäst o göra det o ta fram så det hinner tina.

Kram på erNamn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: