Kommer det regna idag??

2009-01-15 @ 10:04:44 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag är det farmor dag och vi pratade om att åka upp till strömmen o mata fåglarna, men ja vet inte. Känns som det hänger regn i luften och då har ja verkligen ingen lust att stå där uppe, utan regnkläder och sånt.
Får se om vi kan komma på nåt annat, det är ju inte så kul att gå på stan varje torsdag även fast man inte ska köpa nåt.

Det finns ju badhuset och det finns ju busfabriken, men eftersom svärmor åkt hemifrån så kan det bli svårt med badkläder. Vi får se vad vi hittar på. Det kanske inte alls hänger regn i luften, då kan vi ju åka upp ändå. men det hade varit mysigare om det hade varit blå himmel, eller båare i alla fall, o en liten gnutta sol.

Pratade med mamma igår och dom har också börjat sitt nya liv utan godis och sånt. Mamma hade vägt sig förra onsdagen och lyckats ganska bra med 2 kg. Pappa som vägde sig i lördags, alltså bara 4 dagar, hade gått ner 3,6 kilo. är det rättvist eller. Ok att han rör sig lite mer på jobbet ibland. Men det visar väl lite också hur illa han åt innan. Men fuskigt!

Cricka hade också lyckats bra. men kanske inte så bra som ja först sa till honom. Han hade skrivit upp vikten i almanackan och ja tyckte det stod **, 0, men det stod **,6. Så han hade inte gått ner 1,2 som ja skrev till honom utan 0,6.

FÖRLÅT ÄLSKLING!!!

Det går bättre nästa gång, det måste det göra!!!

Hur är vädret hos er??

Kram på er


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: