Förkyld men full rulle

2009-01-27 @ 12:51:45 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag känner ja mig lite bättre än igår. Igår hade ja jätteont i halsen och hade svårt o svälja, näsan var också väldigt tjock.

Idag gör det inte lika ont i halsen, men näsan är fortfarande tjock o så har ja lite ont i mitt vänstra öra. Det är tjockt på det viset som det brukar vara när mina förkylningar är på väg att släppa, så det hoppas vi på, i såna fall blev det en kort grej. Men det gör inget då kanske man kan börja träna igen.

Vågade inte träna igår, både för förkylningens skull och för mitt besök på akuten. Ja tror ju att smärtans mest beror på att ja tränat så intensivt , men det vet ja ju inte.

Ja tror ja skippar träningen imorrn med, för förkylningens skull, vill att den ska försvinna helt innan ja sätter igång igen annars tar den aldrig slut o ja får satsa på fredag.

Idag åkte ja o oliver o storhandlade efter dagislämning. Hoppade även in på Kappahl och Lindex för att se om det fanns lite rea kvar. På Kappahl, fanns det, men inte så mycke och inte nåt till Oliver. På lindex var det ytterst lite, men fyndade 2 bodysar i strlk 80 för 20 kr styck. Typ såna han har i stlk 74 men han hinner ju knappt använda dom så det gör ju inget  och så lite underkläder till mig.

Igår var ja o klippte mig, fast det är 3 månader sen så var det rätt så fint i topparna, men hade växt utav bara helvete, det såg man på min gräsliga utväxt. Klippte av nån cm i topparna och i april är det dags för lite färg igen. Efter klippnignen blev det en lunch bestående av macka på Janne´s i Söderköping. Vidare hem en snabbis för att sen åka iväg igen och hjälpa Lina lite med bröllopsklänningen.

Hon sa att vi skulle ses på Rafaelas kl 14, ja åkte dit och var inte allt för sen. Kommer in i butiken och känner , OJ va mycke folk. Men ser inte nån Lina nånstans. Ringer o hör var dom är, jo men då var det visst Petrés vi skulle ses på. TACK LINA! Jaha, fick springa tillbaka till bilen och åka dit och där var dom ju. Trodde det skulle gå snabbt ja, för hon hade ju provat lite redan. Tji fick ja, var hemma strax efter 16. Men hon hittade en underbar klänning och hon kommer vara så fin. Vi tärnor spånade lite på vad vi ska ha på oss, o ja sa det att vi kan väl vänta lite med att åtminstånde gå o prova o leta. Förhoppnigsvis, kan ja hitta nåt om typ 3 månader eller nåt. Det kanske i alla fall är lättare att hitta nåt då, möjlighet att gå i flera butiker. Men vi bestämde att vi ska matcha på nåt sätt, färg, lika kläning men olika färg. Ja på nåt sätt helt enkelt.

Sen kommer det ju en möhippa nån gång....  Ska bli kul!!!

Hade även ett apr som var o tittade på vagnen igår som ja har ute på blocket, om skulle iväg o titta på en till, men skulle höra av sig oavsett om dom ville ha vagnen eller ej. Bra att folk gör så tycker ja. Fast hon sa också att ja inte behövde hålla vagnen om det var nån annan som absolut inte ville ha den. Så vi får hoppas att dom vill ha den. Känns som att Oliver behöver byta rum NU, vagnen står där inne och kan inte stå nån annan stans, det är där skon klämmer.

Nu ska ja ge lillgrabben lite lunch, han valde att somna i bilen hem från affären så lunchen fick idag bli efter lunchluren istället.

Kram på er


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: