Februari slut, föräldraledigheten slut

2009-03-01 @ 09:28:37 / Allmänt / Kommentera (0) st

Japp ni läste rätt.
Från o med idag så är jag inte längre föräldraledig utan det är cricka som är det. Så imorrn är första arbetsdagen, känner absolut inte för det. Får se när ja kommer till jobbet, det kanske känns bättre då. just det där med att jag inte självklart fick komma tillbaka till "min" plats. Finns inte direkt nåt som ÄR min plats. Men min chef har en gång sagt att jag kommer höra till den linjen. Känner man sig inte lite bortskuffad då?

Egentligen spelar det ingen roll, men jag stör mig på personen som är där för tillfället. Hoppas personen slutar snart då den bara går på vikariat tror ja. Fast ja vet inte för vem.
Nä, ska försöka o tänka bort det och fokusera på nåt annat. Det komemr nog bli så att vi delar på det, kör halva dagen var, halva perioden var eller en period var åt gången.

Igår var vi på Kolmården och vandra runt och barnens farmor var med. Det var inte riktigt lika kul och Wilma var lite segare än sist. Åkte mycke vagn, förra gången gick hon mycke. Undra vad det beror på.

Aporna balla ur, började bråka och ha sig och skrek så in i norden mycke så stackars Oliver vaknade till och me. Men det var lite intressant det också.

idag ska vi bort till mamma och pappa och äta middag. Syrran är hemma en sväng från Norge och åker hem imorgon så ikväll är ju sista kvällen hon är hemma. Dillkött o potatis blir det.

Får se om jag orkar/hinner lägga in några bilder under dagen från kolmården.

Kram på erNamn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: