Vilken mardrömsnatt!!!

2009-03-02 @ 12:45:01 / Allmänt / Kommentera (1) st
Wilma vaknade första gången vid 00:30 och stortjöt typ och ville inte sova i sin säng.
Ja , när man är trött så orkar man ju inte knöla alla gånger så hon fick komma till vår säng men hon blev inte lugn för det. Till slut kunde hon säga att hon hade ont i foten och ja tror det var den dumma eefanten igen. hon verkar ha en återkommande dröm om en elefant som trampar henne på foten och det är klart att det gör ont, men frågan är om det är strumporna som sitter åt så himla mycket. Dom har vi slopat nu.

Hon blev helt lugn när vi tog tempen på henne för det ville hon, o så somnade hon på två röda.
Vid halv 3 elelr halv 4 (har ingen aning) så vaknade hon igen och det var samma sak. Då slutade det emd att hon ville sov ai sin säng, men där grät hon nästan ännu mer hysteriskt. Vi gick o satte oss i soffan och pratade lite o hon blev tvärlugn så fort jag lovade att vi skulle ta tempen. Försökte få henne att glömma det, men det gick inte. Hon verkar tro att dee är febertermometern som tar bort det onda när man är sjuk och inte alvedonen. Men hon somnade till slut utan strumpor och byxor och så sov hon till halv 9 eller nåt då hon sa till mig (som fick sova) "jag vill inte sova mera".

Själv sov jag till 9:30 då ringde min bror och frågade om jag var ledig idag, vilket jag sagt till honom att hag inte är.
För er som inte hängt med så börjar jag nämligen jobba idag. Det är nog det skönaste passet att börja med 14-22 idag och imorrn, ledig ons och torsd och så jobbar ja fre 06-14 och lördag och söndag 06-18. Vi får verkligen hoppas att vi faktiskt får in lite mer pengar nu så att vi kan spara mycket till semester och så.

Ska åka till jobbet om ett tag men nu ska jag först sätta mig och mysa med mina söta små barn innan jag åker.

Kram på er

Kommenterat av: Jenny

Hej, vill bara berätta att jag bytt bloggadress, jag finns nu på http://jordgubbsblomman.blogg.se och lägg gärna till mig via blogglovin;-) Hoppas du har en fin kväll! Kram Jenny

2009-03-02 @ 21:44:02
http://jordgubbsblomman.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: