Pigga barn, trött mamma

2009-10-17 @ 10:23:45 / Allmänt / Kommentera (1) st
Visst är det konstigt!
När man som idag har sovmorgon och gärna sover till runt 9 då vaknar båda barnen kl 6....

Oliver vaknade för han hade kissat igenom blöjan (kan förstå att man inte vill sova i det). Han hade garanterat somnat om inne hos oss om det inte varit för att Wilma vaknade av olivers gnäll och inte ville sova i sin säng längre.

Hon låg i våran säng o skulle också somnat om, om det inte vore för att Oliver fick följa med in.

Dom blir lite extra pigga av varandra kan man väl säga....

Men vi gick ut i vardagsrummet, slog på tv:n och satte på en film. Jag hade stora förhoppningar på att åtminstånde Oliver skulle somna om, för då kunde ja slagga lite i soffan. Men eftersom Cricka inte ansträngde sig för att somna om så kom han också upp o det slutade med att vi låg i sängen och tittade på barnprogram. O då är det svårt o sova, när dom petar på varann hela tiden.

Nu har vi ätit frukost, gjort Wilmas säng större (så nu måste vi köpa nya sängkläder åt henne) och snart ska vi till tandläkren emd Wilma. Det är hennes första besök hos tandläkaren, ska bli spännande o höra vad tandläkaren säger om hennes tänder, samtidigt som det är väldigt nervöst. Tänk om hon tycker vi borstat dåligt?!!!!

Det går nog bra, vi får hoppas att Wilma gärna sitter i stolen och gapar och inte gör som Lotta på Bråkmakaregatan, vägrar öppna munnen...

Kram på er

Kommenterat av: Gossipmom.se

Ja visst är det typiskt! Samma problem här hemma hos oss.

2009-10-20 @ 11:51:21
http://www.gossipmom.se

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: