♥ Gomorron i stugorna ♥

2011-05-05 @ 08:25:55 / Allmänt / Kommentera (0) st
Idag har vi gått upp i god tid för att kunna kolla prickar på Wilma så vi vet om hon kan gå och repa sin teater eller inte. Tyvärr hittade jag 2 som garanterat var vattkoppor. Nu missar hon sin teater. Vi får hoppas det kommer fler.
Oliver har feber och säkert lte växtvärk också för han klagar väldigt mycket på att han har ont i benen och går helst inte själv. Kopporna blir bara fler och fler men än så länge kliar han inte och det är ju bra och skummet jag köpte igår verkar vara jättebra. Han har fått sova hos hos med tanke på febern och det är väl första natten som jag inte snarkat lika mycket tror ja, jag har i alla fall inte blivit väckt och ombedd vända mig om.

O idag när man vaknar så skiner solen!!
Gud så skönt! Himlen är blå, inte helt klarblå, men den är lite blå o det är bättre än ingenting för nu har det varit så tråkigt och grått i flera dar! Nu hoppas jag verkligen att vi slipper i alla fall hagel på länge.

Vi startar dagen lite försiktigt här hemma, tittar lite tv, jag har kört igång en maskin tvätt för så stort tvättberg som vi har nu, det har vi aldrig haft, men snart är det väck. Jag längtar lite tills vardagsrutinerna kommer, eller egentligen räcker det med att jag känner mig helt kry och orkar ta tag i saker. Jag känner hur det kommer smygande men än är ja inte i mål.

Dags för frukost, svårstartade barn idag...

Kram på er ♥


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: