God förmiddag!

2012-01-11 @ 11:50:27 / Allmänt / Kommentera (0) st
Oj va det var länge sen!
Men det har varit fullt upp, jobbade mellan jul o nyår och sen hade jag visserligen ledigt i 8 dar men då blev jag så lägligt dunderförkyld och lite hängig så då hade jag inte så himla mycket ork till nånting.

Nu är långledigheten slut, jag har jobbat en dag och är nu ledig 2 igen. Men sen kör jag helgen och sen nätter nästa vecka... Förkylningen är på väg bort och mer ork har jag.

Som ni vet så pluggar jag ju Naturkunskap B och tanken var att jag skulle varit klar nu den 16:e januari men tyvärr inte, svårt att hitta tid att plugga så jag har förlängt kursen med 8 veckor, som jag hoppas ska räcka.
Det är allra svårast att hitta tid till att skriva "arbetena" måste helt enkelt ta mig i kragen lite! 

Här hemma har vi städat undan julen, förra veckan.... O granen slängde vi ut för snart 2 veckor sen det var ju inte ett barr kvar på den... Riktigt dålig gran, den var riktigt fin, men tur att den inte kostade mer än 99 kr! Efter att granen fått flytta ut så började jag förra vecan operation storstädning, tror det var i fredags. Slängde ut karl och barn i några timamr och så plockade jag och fixade. Det blev snyggt och fint och seg som jag är, måste jag fortfarande dammsuga och skura så det är vad som händer idag. Lite dammsugning, bygga iordning Olivers bilbana och städa toaletterna. Om några dagar åker bilbanan ner i sin kartong ett tag innan den får komma fram igen :) Han måste ju få sakna den lite också....

Barnen pratar om att dom är hungriga, shit vad fort tiden går, känns som vi nyss åt frukost ju!!!
Bäst o börja fundera på nåt att stoppa i oss!


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: